Herrar-C tar säsongens första trepoängare

Killarna i Herrar-C, födda 99-02 mötte på lördagen nykomlingen Suld på bortaplan och tog sin andra vinst för säsongen men den första trepoängaren.

Efter första set trodde nog publiken, som hade gratis parkering till kl 11, att de skulle kunna slippa undan att betala. Mot slutet av andra set började man göra parkeringsapparna redo då Suld hade en liten ledning men SVK killarna stod på sig och kunde vända för att ta andra med 26-24. Publiken delades i två läger, några gick ut och betalade medan andra hade kvar hoppet att kunna slippa parkeringsavgifter.

Sollentuna hade i tredje chansen att stänga matchen men Suld gick så från under läge 19-22 till 22 lika för att, efter att lagen vunnit varannan boll ett par vändor, ta hem setet med 26-24 och tvinga fram ett fjärde set, och att Sollentuna supportrarna till sist alla fick ge upp om att slippa parkeringen.

Mitt i fjärde ryckte Sollentuna ifrån och hade 17-11 och även om Suld försökte knapra ikapp vann gästerna setet med 25-20 och därmed matchen.

Slutresultat i Kanalhallen: Suld VBK – Sollentuna VK C  1 – 3 (18-25, 24-26, 26-24, 20-25)

 

(Såvitt skribenten känner till klarade sig alla SVK supporters från böter)