AKTUELLT

Hållbart ledarskap: Pedagogik och ledarskap för allas idrottande

Michael Jestin

Sollentuna VK har nu avslutat båda träffarna för första delen av "Pedagogik och ledarskap för allas idrottande" i projektet Hållbart ledarskap med stor uppskattning från deltagarna. En ny möjlighet att gå utbildningen "Pedagogik och ledarskap för allas idrottande: del 1" kommer ges på ett uppsamlingstillfälle senare i vår för dom som inte kunnat närvara.

Damer B tar hem en stabil vinst

I helgen kom Lindesberg på besök till Arena Satelliten där tjejerna ville visa upp sig ifrån sin bästa sida inför hemmapubliken. Man gjorde dom inte besvikna utan startade aggressivt med stabilt mottag & försvar och tunga anfall. Linde hänge med under första delen men sen lade tjejerna i en växel till och drog ifrån och vann 1a med 25-19.

I andra bytte man nästan hela 6an och det tog ett tag för de som kom ifrån bänken att svinga loss. I mitten av setet låg man under med 6 poäng men då tog man tag i spelet och drog om Linde och tog hem det med 25-22. I sista setet var det ingen tvekan längre utan Sollet ledde betryggande hela tiden. Coach Zacke rullade runt på alla spelare och det blev till slut 25-13. Efter snart halva serien har laget nu parkerat sig stabilt i mitten av tabellen och ser fram emot en fortsatt klättring.