AKTUELLT

Påskläger 2018

admin

Välkommen till Sollentuna Volleys påskläger 3-5 April! Lägret pågår tisdag 3/4 till torsdag 5/4 mellan 9:00 och 15:30 i Sollentuna Sim- och Sporthall. Ledare finns på plats mellan 8:30 och 16:00. Målgruppen är alla som barn och ungdomar födda 2002-2011 som vill pröva volleyboll eller redan spelar.

Damer B tar hem en stabil vinst

I helgen kom Lindesberg på besök till Arena Satelliten där tjejerna ville visa upp sig ifrån sin bästa sida inför hemmapubliken. Man gjorde dom inte besvikna utan startade aggressivt med stabilt mottag & försvar och tunga anfall. Linde hänge med under första delen men sen lade tjejerna i en växel till och drog ifrån och vann 1a med 25-19.

I andra bytte man nästan hela 6an och det tog ett tag för de som kom ifrån bänken att svinga loss. I mitten av setet låg man under med 6 poäng men då tog man tag i spelet och drog om Linde och tog hem det med 25-22. I sista setet var det ingen tvekan längre utan Sollet ledde betryggande hela tiden. Coach Zacke rullade runt på alla spelare och det blev till slut 25-13. Efter snart halva serien har laget nu parkerat sig stabilt i mitten av tabellen och ser fram emot en fortsatt klättring.