AKTUELLT

Vaccinationsbevis

styrelsen

Uppdatering 2022-01-19: Från och med 12 januari krävs uppvisande av vaccinationsbevis för myndiga vid evenemang med 50 personer eller fler.

Killarna kvitterar

Sollentuna besegrade på onsdagskvällen Örkelljunga i Arena Satelliten med 3-1 (25-18, 21-25, 25-11, 25-14) och därmed är matchserien utjämnad till 1-1. Kvartsfinalserien mellan Sollentuna och Örkelljunga ser ut att bli precis så jämn som alla har förväntat sig.

Sollentunas tränare Lauri Hakala säger:
– Jag är stolt över hur våra spelare hanterade situationen. I det här laget spelar för vi för att varandra och inte för att nå egna resultat. Många spelare har under säsongen tvingats spela på ovana positioner och gjort det bra. Det är en av anledningarna till att vi höjt vår nivå och det säger mycket om spelarnas engagemang för varandra och för klubben. Kvartsfinalserien är långt ifrån avslutad men vi går vidare med stort självförtroende.

Bästa poängplockare i Sollentuna var Linus Tholse 18p, Vladan Ceremidzic 15p och Staffan Blomgren 13 p. I bortalaget Örkelljunga gjorde Tomas Vilimas 16p och Mike Choja 10p.

Kvartsfinal nummer 3 spelas redan kl 15 lördag 24 mars i Arena Satelliten. Laget som först vinner tre matcher går till semifinal.