AKTUELLT

Hållbart ledarskap: Pedagogik och ledarskap för allas idrottande

Michael Jestin

Sollentuna VK har nu avslutat båda träffarna för första delen av "Pedagogik och ledarskap för allas idrottande" i projektet Hållbart ledarskap med stor uppskattning från deltagarna. En ny möjlighet att gå utbildningen "Pedagogik och ledarskap för allas idrottande: del 1" kommer ges på ett uppsamlingstillfälle senare i vår för dom som inte kunnat närvara.

Michael tar sig an nya uppgifter

Michael Jestin lämnar sitt nuvarande uppdrag som huvudtränare för elitdamerna men stannar kvar i klubben i en ny viktig roll som ett led i påbyggnaden av verksamheten för att öka klubbens möjligheter att expandera och utvecklas.

I sin nya roll kommer Michael fortsätta arbeta med klubbens satsning på långsiktigt bygge, och också fortsätta med utbildning och utveckling av klubben ungdomstränare. Dessutom kommer han ta fram och driva olika slags projekt och aktiviteter samt skapa och utöka klubbens kontakter med skolor, kommunen, etc, allt för att utvidga vår verksamhet och få fler att spela volleyboll.

Ordförande Åsa Blomgren säger:
– Vi är mycket glada att Michael fortsätter arbeta i klubben och han kommer fortsätta tillföra mycket positivt till Sollentuna VK i sin nya roll, där vi gemensamt satsar på att få klubben att växa.

Michael själv säger:
– Det har varit ett jätteroligt år som tränare och både jag och klubben var inställda på att jag skulle fortsätta i samma roll. Klubben vill växa och utveckla verksamheten på alla nivåer så när det nu dök upp ett toppenalternativ på tränarsidan så agerade man. Jag har en utbildning i statsvetenskap och ekonomi i grunden så när klubben föreslog att jag skulle arbeta mer organisatoriskt så kändes det som en spännande utmaning

Ny tränare för elitdamerna kommer meddelas inom kort.