AKTUELLT

Hållbart ledarskap: Pedagogik och ledarskap för allas idrottande

Michael Jestin

Sollentuna VK har nu avslutat båda träffarna för första delen av "Pedagogik och ledarskap för allas idrottande" i projektet Hållbart ledarskap med stor uppskattning från deltagarna. En ny möjlighet att gå utbildningen "Pedagogik och ledarskap för allas idrottande: del 1" kommer ges på ett uppsamlingstillfälle senare i vår för dom som inte kunnat närvara.

Dubbelt Sollentuna i SVC FU18

I söndags spelades finalen i Stockholm Volley Cup för U18 flickorna i Rotebro. SVK stod som regerande mästare och ville förstås att pokalen skulle stanna i Sollentuna men det var 8 lag från 6 klubbar som skulle göra upp om medaljerna.

När det efter grundspelet var dags för semifinalerna var det Sollentunalag i båda matcherna, Sollentuna Volley Adidas (F02 eller Damer-D som de också är kända som) ställdes mot Spårvägen och Sollentuna Norr (F03-04) mot Täby.
Lag Adidas hade inga problem i sin semi medan Norr fick ta till skiljeset för att besegra gruppettan Täby men det stod alltså klart att det skulle bli dubbelt Sollentuna i toppen!

I finalen kunde de lite äldre tjejerna besegra sina lite yngre klubbkompisar i två raka set.

 

Stort grattis till alla!

 

Fullständiga resultat finns här: https://www.profixio.com/matches/stockholm-volley-cup-2017-18-fu18-15-april-2018/k/kl/1076475-fu18-fu18