AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Nytt samarbete för Sollentunas volleybolldamer

Haga Heath Club och Sollentuna Volleybolls elitlag på damsidan sluter nytt samarbetsavtal med syfte att elitlaget ska kunna bedriva sin försäsongsträning i Hagas moderna och fullutrustade gym och powerbox. Samarbetet passar mycket bra med tanke på lagets nysatsning inför kommande säsong. Målet är att vinna SM-guld inom de tre närmaste säsongerna och nå minst semifinal redan kommande säsong.

– Vi kommer att bedriva en professionell och seriös fysträning, speciellt under vår försäsongsträning. Och att få göra det i Hagas välutrustade och moderna lokaler känns mycket motiverande, säger Magnus Ekqvist, coach SVK damer.

Marschen mot kommande säsongs slutspel kommer inledas redan nu i vår, med tung fys- och konditionsträning i syfte att skapa starka, snabba och skadefria spelare. Laget kommer att träna 2-3 gånger i veckan på Haga Health Club i kungliga Hagaparken, både inomhus och naturskön utomhusträning.

-Vi har satsat stort senaste året i vår Health club och att samarbeta med Sollentunas elitdamer ska bli mycket roligt och ligger i linje med det vill uppnå, maximera hälsa, fysisk och mental kapacitet säger Ulrich John, ägare Haga Health Club.

 


Faktaruta
Haga Health Club bedriver sin verksamhet i Radisson Blu Royal Park Hotel i nationalstadsparken Haga. HHC är en medlemsklubb utformad för att ge bästa tänkbara service och tillhandahålla de verktyg som behövs för att maximera din hälsa och din fysiska och mentala kapacitet. Vi gör det för att du ska bli gladare, snällare, friskare, snyggare, smartare, äldre och klokare

En medlemsklubb som har Stockholms bästa läge har självklart målsättningen att ligga på topp.
HHC lever från tidig morgon till sent. Vi är en inkluderande medlemsklubb som vill väcka din nyfikenhet och vi slår alltid ett extra slag för hela familjen.

www.hagahc.se


Faktaruta
Sollentuna Volley är en av Sveriges största volleybollklubbar. Förutom elitserielag både på herr- och damsidan har klubben lag representerade i hela seriesystemet och bedriver dessutom en av Sveriges största ungdomsverksamheter. Sollentunas damer Sveriges mesta mästare!

Säsongen 2017/2018 bestod elitserielaget av 13 spelare varav 5 är fostrade i egna klubben. Laget hade, till skillnad från de flesta andra elitserielagen, inget proffs.

www.sollentuna-vk.se