AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Herrar-B avslutar året med skräll

Brunnsängshallen är klassisk mark för Sollentunakillarna i Herrar-B där de flesta spelat  Stockholm Volley Cup många gånger men på lördagen stod det division 1 norra med Södertelges B-lag som motståndare på schemat . Efter 5 set stod de unga killarna som vinnare till glädje för den tillresta SVK klacken, som var större delen av publiken.

Killarna chockstartade och tog ledningen med 4-0 innan hemmalaget tog time-out och sedan tog sig ikapp till 4-4 men efter 11-11 körde Sollentuna ifrån och tog hem setet med 25-16. Andra set skärpte sig hemmalaget och ryckte med fina servar ifrån till 0-5. Sollentunas tur att ta time-out och byta runt lite men sedan jobbade man sig in i matchen igen, så långt att man hade tre set bollar. Tyvärr lyckades man inte förvalta dessa utan tappade efter några spännande bollar setet med 25-27.

Tredje set tog sedan hemmalaget av bara farten med 25-17 och publiken började misströsta lite men i fjärde set blev siffrorna de omvända, 25-17, och killarna hade tagit matchen till skiljeset och kanske lite oväntat säkrat en poäng!

Nu kanske man skulle tro att erfarenheten i hemmalaget skulle vinna över gästernas unga entusiasm men vid sidbytet ledde SVK med 8-4 och publiken började nu verkligen tro på en skräll!
Killarna höll i och vann med 15-10 och avlutade så höstens division 1 spel på bästa sätt!

Nu blir det juluppehåll och sedan drar serien igång igen 12 januari med hemmamatch i Satelliten mot Örebro.