Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Äntligen 3-0

Sollentunas herrar-B tog på söndagen emot Bromma KFUM i Division 1 Norra. Killarna var sugna på revansch efter 2-3 förlusten i höstas och taggade efter förra veckans vinst mot Solna. Efter dryga timmens spel fick de inte bara sin revansch utan även sin första 3-0 seger för säsongen.

Killarna tog efter en lite trevande inledning kommandot i första set och hade 4 poäng upp vid 15-11, denna ledning höll man sedan i princip setet ut, 25-21.

Andra set så ryckte man ännu tidigare och ökade bara sedan, 25-14.

Skulle det nu gå hela vägen? Herrar-Bs fans har sett mycket och även om man började bra i tredje så tog sedan Bromma snabbt över och styrde och drog ifrån, och hemmalaget tvingades till time-out vid 5-8. Detta hjälpte inte och gästerna drog ifrån lite till och publiken började nästan förbereda sig för ytterligare ett set. Men killarna ryckte upp sig och lyckades hitta tillbaka lite av skärpan och kom närmare och närmare och så vad det 14 lika. Det böljade lite fram och tillbaka upp till 20-20. Sedan gick Brommas serve gick utanför och SVK-B svarade med ett serveess, Bromma tog time-out, men Sollentuna satte ett ess till, och ännu ett! Time-out av Bromma igen vid 24-20. Missförstånd i Sollentunas försvar gav Bromma nästa boll, och ett fint anfall från kanten gav dem ännu ett, 24-22. Men hemmalaget tänkte inte tappa detta och svarade med ett eget fint anfall från högerkanten och matchbollen var vunnen!