AKTUELLT

Beachläger 2020 - Ingen sommar utan läger!

admin

WOHOO, det blir läger även i sommar för Sollentuna volley Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 26 (måndag 22 juni till och med fredag 26 juni ) för dig som spelar 4-manna, 6-manna, beachvolley eller är intresserad av att prova på volleyboll. På grund av de rådande ...

Brons i Snowvolley-SM

Klubben har ännu ingen organiserad Snowvolley verksamhet men en av klubbens medlemmar, Wasil Karimi, var med på det allra första svenska mästerskapet i Östersund den 9 mars och tog hem ett brons tillsammans med sina kompisar.

Laget hade inte spelat ihop tidigare och ställdes i första matchen mot de som senare skulle ta hem guldet,  Joakim Svedberg, Björn Berg, och Philip Franzon och förlorade 0-2.

Sedan spelade man en jämn och spännande match mot Undersåkers IF om tredje platsen, när Undersåker tog första set började det se lite kämpigt ut.
Wasil kommenterar –  Trots att vi förlorade första set gav vi inte upp och knep två raka set vilket betydde att vi fick bronsmedaljerna.

Han fortsätter – Det var otroligt kul att spela Snowvolley för första gången och lärorikt att möta några av Sveriges bästa beachvolleybollspelare.

Wasil avslutar – Det var kallt men det var det värt!

Bronsmedaljörerna Sharif Jafari, Wasil Karimi, Bismillah Zahedi och Shrif Besharat – Foto: Jakob Birgersson