AKTUELLT

PÅSKLÄGER 2019

Ungdomssektorn

Välkommen till Sollentuna Volleys påskläger 15-16 April! Lägret pågår måndag 15/4 till 16/4 mellan 9:00 och 15:30 i Edsbergshallen. Ledare finns på plats mellan 8:30 och 16:00. Målgruppen är alla som barn och ungdomar födda 2003-2012 som vill pröva volleyboll eller redan spelar.

Brons i Snowvolley-SM

Klubben har ännu ingen organiserad Snowvolley verksamhet men en av klubbens medlemmar, Wasil Karimi, var med på det allra första svenska mästerskapet i Östersund den 9 mars och tog hem ett brons tillsammans med sina kompisar.

Laget hade inte spelat ihop tidigare och ställdes i första matchen mot de som senare skulle ta hem guldet,  Joakim Svedberg, Björn Berg, och Philip Franzon och förlorade 0-2.

Sedan spelade man en jämn och spännande match mot Undersåkers IF om tredje platsen, när Undersåker tog första set började det se lite kämpigt ut.
Wasil kommenterar –  Trots att vi förlorade första set gav vi inte upp och knep två raka set vilket betydde att vi fick bronsmedaljerna.

Han fortsätter – Det var otroligt kul att spela Snowvolley för första gången och lärorikt att möta några av Sveriges bästa beachvolleybollspelare.

Wasil avslutar – Det var kallt men det var det värt!

Bronsmedaljörerna Sharif Jafari, Wasil Karimi, Bismillah Zahedi och Shrif Besharat – Foto: Jakob Birgersson