AKTUELLT

BigStep 2024

webmaster

BigStep är tillbaka! Efter 14 år kommer BigStep tillbaka som en spännande och rolig start på säsongen!

“En underbar känsla”

Sollentuna VK Herrs tränare Lauri Hakala var lyrisk efter 3-2-vinsten mot Örkelljunga. Man är nu i semifinal för första gången sedan 2011. Bra servetryck och stabil servemottagning gjorde skillnaden för SVK samt en lagkapten som storspelade.

– Vi har jobbat hårt för det här i ett och ett halv år nu, säger Lauri Hakala efter matchen. Idag njuter vi bara av vinsten och känner oss nöjda med vad vi har åstadkommit, imorgon laddar vi om och börjar semifinalarbetet.

Lagets bästa poängplockare och bästa mottagare var kaptenen Staffan Blomgren. Tränare Hakala lyfter dock gruppen insats.
– Stora lag har många som bidrar. Idag kommer exempelvis både Erik Hällgren och Calle Ljung in från bänken och gör precis det vi vill att dom ska göra.

Nu ställer man om för en semifinal mot Linköpings VC. Säsongens båda grundseriematcher mot LVC slutade i 0-3-förlust för SVK men i lagens senaste drabbning i fortsättningsserien var det Sollentunaherrarna som drog det längsta strået.
– Vi är redo för en tuff och rolig semifinal. Målet vi satte upp i början av säsongen var att ta medalj och nu är vi på mållinjen, avslutar Lauri Hakala.