AKTUELLT

Beachläger 2020 - Ingen sommar utan läger!

admin

WOHOO, det blir läger även i sommar för Sollentuna volley Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 26 (måndag 22 juni till och med fredag 26 juni ) för dig som spelar 4-manna, 6-manna, beachvolley eller är intresserad av att prova på volleyboll. På grund av de rådande ...

Fredrik kommer hem!

Vi i Sollentuna är väldigt glada att Fredrik valt att komma hem och spela nästa säsong i Sollentuna!

Fredrik säger själv:
Jag är uppvuxen i Sollentuna och har spelat där i alla mina ungdomsår, tillsammans med Peter, Victor och Jakob – Peter och jag spelade t.o.m kidsvolley ihop! Vi har tagit ett flertal SM guld tillsammans, allt ifrån U-13 till JSM och även en bronsmedalj i U-19 Nevza.

Jag började på RIG efter grundskolan och efter gymnasiet valde jag att gå till Vingåker, jag har spelat där i två säsonger som höger/vänsterspiker. Tyvärr blev förra säsong väldigt kort då jag skadade knät, vilket gjorde att jag var borta fram tills slutet av säsongen. Nu längtar jag hem till Sollentuna och ser otroligt mycket fram emot att få spela med mina gamla lagkamrater och vänner, och även min gamla tränare Calle 😉 och med Oskar som ny coach har jag stora förhoppningar om den kommande säsongen!

Sollentunas sportchef, Ulla Grundstedt säger:
Vi ser fram emot en bra säsong tillsammans med Fredrik, vi tror på en stark come back och fin utveckling med gamla och nya lagkamrater.

Välkommen hem!