AKTUELLT

Beachläger 2020 - Ingen sommar utan läger!

admin

WOHOO, det blir läger även i sommar för Sollentuna volley Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 26 (måndag 22 juni till och med fredag 26 juni ) för dig som spelar 4-manna, 6-manna, beachvolley eller är intresserad av att prova på volleyboll. På grund av de rådande ...

Beach-SM 2019

För andra året i rad avgjordes Beach-SM i Tylösand utanför Halmstad och var större än någonsin med fler klasser och hela 50 banor! Många Sollentunare väljer förstås att spendera en vecka av sommaren på plats, drygt 50 lag hade minst en SVKare! Räknar vi med de som spelar inomhus i klubben men beach för någon annan förening så var det ytterligare en handfull lag.
Det blev åtta dagar med sol och vind, lite regn och åska, och förutom att de flesta haft det väldigt roligt så var det några som klarade sig extra bra, och en del fick även med sig medaljer hem.

Redan på andra dagen kammade Gustav Molin tillsammans med Jonatan Hellvig (som spelar beach för Lidingö) hem silver i Junior-SM klassen (U20).

I Seniorklassen var det storebror Jakob Molins tur att spela med Jonatan Hellvig och de lyckades där knipa bronset.

I U19 klassen var Emma Laurin och Maria Åkerström snubblande nära en medalj men fick nöja sig med en fin fjärde placering.

Ulli Blomgren spelade U23 med Linnea Bengtsson (GBC) och tog sig hela vägen till final för att där ta hem guldet!
I semin hade de besegrat Emma Laurin med Matilda Granholm (EVS) som dock vann bronsmatchen mot klubbkompisen Johanna Molin med Maja Hedén (Lidingö)

Nora Lundmark med Casper Jeppsson Wall (Ystad) hamnade på en fin fjärde plats i JSM Mixed.

Utöver detta visade våra spelare upp många fina prestationer och insatser, och pizzakväll på stranden!

Nu borstar vi av sanden och börjar titta fram emot inomhussäsongen, men vi ses i Tylösand nästa sommar!