Inspike 2019

Äntligen säsongsstart i volleybollen – Välkommen på Insipke 24 augusti

Nu är det äntligen dags för en ny volleyboll-säsong. Träningen startar den 24 augusti i Sporthallen med gemensam säsongsupptakt för divisionslag, ungdoms- och barngrupper.

Det blir en fullspäckad dag där du får möjlighet att komma igång med hjälp av elittränare och elitspelare. Vår ordförande kommer berätta om klubben och vad vi fokuserar på kommande säsong tillsammans med vad Elitlagen har för mål.

Det första passet startar kl 10.00 och håller på till 13.30. Det riktar sig till dig som divisionsspelare (inkl F05).
För de som missat och för F05 är det obligatorisk e-score utbildning som startar kl 14.00 i konferensrummet i Sporthallen.

Ungdomsgrupper och barngrupper startar kl 12.30 och slutar kl 16.00 senast. 

För alla föräldrar, tränare och lagansvariga i ungdoms- och barnlagen (och andra som vill så klart!) kommer vi att berätta om det kommande året, ha ett pass kring “volleyboll for dummies”  – hur sätter du upp nät t ex och hur går ett SVC till. Du får också prova på att spela 4-manna volleyboll om du vill. Viktigt att du som förälder kommer på detta pass.

Alla ungdomsspelare kommer att få nya matchtröjor i år! Kom och prova så att du kan beställa rätt storlek. Beställningarna läggs via de olika träningsgrupperna. Errea kommer att finnas på plats 11-14.

Välkommen till säsongsstarten den 24 augusti!