AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Halloween Horror

Jokern, som tidigare gick under namnet Tobias Zetterlund, drog med hela Draget från Gotham City till Uppsala för att skoja lite. Och nog blev det roligt – för Draget alltså!

 
Silen, Släggan, Silhammer

Förutom Jokern, hade Silen, Massi, Fransson, Lindgren, Rydh, Elm och Haglund mött upp för att bjuda på bus och stjäla godis.

När hela ligan kom in i hallen blev de förvånade över att Uppsalas lag inte var så unga som förväntat. Men det visade sig vara stadens tre stolta veteranlag som tränade inför turneringen i Tammerfors som går i månadsskiftet november/december.

När dessa lämnat hallen var bara en kvar. Polischef James Gordon, alias Wolf Pedersen (ett film-namn i sig själv), som skulle försöka leda sina styrkor mot busarna. Och mycket riktigt var det nybakade aspiranter som ställdes på planen.

Redan från start såg Uppsalas stoltheter skräckslagna ut. Jokern med anhang anföll från alla kanter och första ronden var över innan någon hunnit ropa på Batman. 19-25

Wolf Gordon manade på sina trupper, men till föga hjälp. Jokern firade triumfer med såväl lurig kant-anfall som hoppservrar. Andra ronden gick om möjligt ännu snabbare. 15-25.

I tredje set försökte Uppsalas stolthet repa mod och få till en fight. Detta hopp slog den väldiga Fransson snabbt ur dom. När ett misslyckat framspel i en fin båge seglade över nät drämde Fransson till, HÅRT, och träffade en uppsala-pöjk rätt i huvudet. Jublet steg sedan i hallen när bollen flög vidare och rakt i en basketkorg! Uppsala fick dock inte tre poäng. Draget vann istället ronden med 19-25.

Jokern med anhang drog tillbaka till Gotham med ytterligare tre poäng och ett par snäpp upp i den haltande tabellen.