AKTUELLT

BigStep 2024

webmaster

BigStep är tillbaka! Efter 14 år kommer BigStep tillbaka som en spännande och rolig start på säsongen!

FEMTE raka 3-0 vinsten för herrarna!

Våra serieledande herrar fortsätter att imponera med ännu en stabil seger som kom under lördagseftermiddagen mot Vingåker. Med två omgångar kvar inför Grand Prix så är man i och med denna seger faktiskt redan kvalificerade!

Setsiffror: (25-18), (25-16), (25-16)
Matchens lirare i SVK: Victor Nielsen

Coach Oskar Muurinens kommentarer efter matchen: Vi åkte till matchen med fokus och målsättning att bli klara för Grand Prix. Med ett 3-0 resultat är vi väldigt nöjda med vår insats. I helhet en väldigt bra laginsats, om man ser på poängstatistiken så har poängen delats ut väldigt jämnt mellan alla spelare på planen.
Vi fortsätter med stabilt serve och mottagningsspel samt bra sideoutspel.
Värt att notera var Markus Olsson som fick hoppa in och spela libero i sin elitseriedebut vilket han gjorde mycket bra anser jag.
Målet är uppnått, vi ska till GP. Nu ska vi jobba hårt för att vinna de sista 2 matcherna innan dess och bibehålla vår höga placering i serien.

Herrarna leder just nu elitserien med 21 poäng med ett setfacit de senaste 5 matcherna på 15-0(!). Detta är ett bra kvitto på vart klubben är på väg och att man bör tas på allra största allvar inför det stundande slutspelet i vår.

På lördag är det äntligen ny hemmamatch där våra herrar tar emot Lunds VK i Arena Satelliten.
Matchen spelas lördag 30 november klockan 14:30.

Vi ses då!