AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Herrar-B kniper poäng i Tierp

Det var en liten trupp på åtta (inkl spelande coach) från Herrar-B som på lördagen begav sig mot dåvarande tabelltrean Tierp för sista divisionsmatchen innan julledigheten.

Efter ett första set där värdarna hade kommandot hela setet så fick gästerna i gång sitt spel i andra set, både serve och servemottagning fungerade tex fint. Man hade länge ledningen men Tierp gick till slut ändå ikapp och förbi.

Tredje set började på samma sätt som det andra men denna gången släppte Sollentuna inte greppet utan höll i hela vägen, reducerat till 1-2.

I fjärde set ville Tierp verkligen avsluta matchen för att ta trepoängaren och gjorde ett rejält ryck men Sollentuna stretade emot och gick ikapp och lyckades rädda en matchboll för att sedan vända och vinna setet och ta matchen till skiljeset.

Det var stark att vända underläge 0-2 till 2-2 och i skiljesetet kunde det lika gärna gått vägen, men bra gjort att knipa en poäng!

Slutresultat i Tierp: 3-2 (25-19, 25-22, 19-25, 24-26, 15-9)
Johan blev utsedd till bäste spelare.

Herrar-B får nu vila fram till 11 januari då man tar emot den klara obesegrade serieettan Uppsala i Arena Satelliten.
Tabellen haltar något litet men killarna ligger ungefär mitt i, men det är skiljer bara tre poäng mellan tvåan och åttan.