AKTUELLT

Beachläger 2020 - Ingen sommar utan läger!

admin

WOHOO, det blir läger även i sommar för Sollentuna volley Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 26 (måndag 22 juni till och med fredag 26 juni ) för dig som spelar 4-manna, 6-manna, beachvolley eller är intresserad av att prova på volleyboll. På grund av de rådande ...

Ytterligare dubbelvinst till damer D

Idag spelade vi ännu ett dubbelmöte, denna gång i Finspång. Efter att vi med 12 spelare och ett par coacher lämnat Sollentuna i arla gryning spelade halva gänget första matchen mot Lotorp. Vi inledde lite skakigt och vann de två första seten med några poäng, men till tredje set hade vi spelat upp oss och kunde hämta hem segern med marginal.

Efter att ha fyllt på energi vid lunch spelade andra delen av gänget matchen mot Karlstad B, och även i denna match tog det lite tid att spela upp oss. Vi vann dock relativt enkelt med 3-0 även denna match och tog serieledning, med 5 poängs marginal till andraplatsen.

Efter att ha funktionerat matchen mellan Lotorp och Karlstad B vände kosan hem mot Sollentuna. Vi ser fram mot att vid nästa dubbelmöte spela på hemmaplan och slippa resa.