AKTUELLT

Sommarläger i augusti

admin

Innan skolorna börjar efter sommaren ordnar SVK inomhusläger. Oavsett om du är nybörjare eller har spelat en tid är du välkommen att anmäla dig!

Vinst i raka set för herrlaget mot Säter inför ett kokande Satelliten!

Satelliten kokade under lördagen när klubben tillsammans med Arena Satelliten och Produktionsgruppen hade ordnat till ett fantastiskt arrangemang och gästande Säter fick se sig slagna i tre raka set och Sollentuna ligger nu etta i tabellen med endast två omgångar kvar.

Coach Oskar Muurinens kommentarer om matchen:
En stabil och stark insats från vår sida. Vi var väl förberedda och medvetna om vad vi behövde och skulle göra för att vinna matchen.

Atmosfären i hallen var magisk. Alla som har jobbat med arrangemanget inför matchen gav oss verkligen en extra boost. Allt blev jättelyckat och det var en fin upplevelse.

Målet inför matchen var att framför allt prestera bra i serve och mottagning. Det lyckades vi med vilket gav utdelning i resultatet, i kombination med andra faktorer givetvis.

Värt att lyfta fram är våra centrar som alla gör en riktigt bra prestation under matchens gång. Även Joonas, vår passare gör en mycket stabil insats och blev ju även belönad med mvp. Kai Wendler gjorde även sin första poäng i elitserien vilket var roligt för honom.

I helhet en riktigt bra laginsats och ny viktig vinst för laget inför det stundande slutspelet i vår.

Resultat: 3-0
Setsiffror: (25-13) (25-12) (25-22)
Matchens lirare: Joonas Huhtakangas
Topp 3 poängplockare i SVK
Staffan Blomgren, 14
Erik Hällgren, 10
Sergej Engström, 10

Nästa match för herrarna är Söndag 23 Februari klockan 16:00 på bortaplan mot Falkenberg.
Vi ses då!
Foto – Retouched Reality