AKTUELLT

Angående COVID-19 och träningar m.m.

admin

Vi får många frågor runt träningar, tävlingar och hur vi i Sollentuna Volley ska hantera den rådande situationen. Vi har tagit del av den information Sveriges Volleybollförbund (SVBF) och elitserieföreningen (SEV) har förmedlat under de senaste dagarna. Vi har också sjä...

Tufft för Sollentunas damer mot serietvåan Örebro

I en häftig atmosfär med stor publik och mycket stöd lyckades tyvärr inte damerna rå sig på Örebro under lördagen. Matchen slutade med vinst för bortalaget.

Coach Niclas Bagelius kommentarer efter matchen:
Allt som allt så gör vi en helt okej match. Det största problemet låg i vår mottagning. Det gjorde att vi inte kunde spela så mycket centerspel och med deras stora blockare på kanterna så blev det tufft för oss.

Örebro är ett väldigt bra och sammansvetsat lag med mycket erfarna spelare. De gör det svårt för oss och vi lyckas inte slå tillbaka. Bitvis visar vi upp ett snabbt och variationsrikt spel men vi behöver mer stabilitet i vår nivå.

Nu slickar vi såren och blickar framåt mot slutspurten av denna grundserie. På lördag ska vi vara väl förberedda mot Gislaved. Det kommer att bli en tuff och rolig match som vi ser fram emot.

Resultat: 0-3
Setsiffror: (9-25) (17-25) (20-25)
Matchens lirare: Stina Lindstam!
Topp 3 poängplockare i SVK
Christina Adamopolou, 7
Anita Nolsiö, 7
Stina Lindstam, 6

Nästa match för damlaget är Gislaved på bortaplan. Matchen spelas nu på lördag 22 Februari klockan 16:00.
Vi ses då!
Foto – Retouchedreality