AKTUELLT

Beachläger 2020 - Ingen sommar utan läger!

admin

WOHOO, det blir läger även i sommar för Sollentuna volley Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 26 (måndag 22 juni till och med fredag 26 juni ) för dig som spelar 4-manna, 6-manna, beachvolley eller är intresserad av att prova på volleyboll. På grund av de rådande ...

Herrlaget vann grundserien 19/20!

Sollentuna VKs herrars säsong går som på räls, nu kom den nya meriten efter GP-guldet. Man avslutar även grundserien på förstaplatsen och får bästa möjliga förutsättningar inför slutspelet!
Matchen mot Linköping var tuff men herrarna höll sig till sitt spel och lyckades vinna matchen med 3-0 efter ett tight tredje set.

Matchstatistik:
Resultat: 3-0 (25-18) (25-22) (26-24)
Matchens lirare SVK: Staffan Blomgren

TOPP 3 poängplockare i SVK:
Staffan Blomgren, 21
Peter Blomgren, 14
Jakob Molin, 8

Nu är det snart dags för slutspel!
Sollentuna går direkt in i kvartsfinalerna mot Örkelljunga VK, som man senast mötte i finalen i GP för drygt 6 veckor sedan.

Det kommer att göras upp i bäst av 5 matcher där Sollentuna får hemmafördel i den potentiellt avgörande femte matchen i och med seriesegern.

Vinnaren i kvartsfinalserien går direkt till semifinal och förloraren går till återkval mot vinnaren i den tredje kvartsfinalen.

Första matchen mot Örkelljunga spelas lördag 14 Mars på hemmaplan i Sim- och Sporthallen.
Matchen startar 15:00.
Vi ses då!