AKTUELLT

Sommarläger i augusti

admin

Innan skolorna börjar efter sommaren ordnar SVK inomhusläger. Oavsett om du är nybörjare eller har spelat en tid är du välkommen att anmäla dig!

Årets …!

Vilken säsong trots allt! Herrarna vann GP, de vann grundserien och nu flera fina utmärkelser till SVK!

Herrlagets coach Oskar Muurinen har belönats med den prestigefulla utmärkelsen som Årets Coach 2019/2020!
Detta efter en mycket framgångsrik debutsäsong som tränare i elitserien med bland annat grundserievinst och GP-guld med herrlaget.

Oskars egna kommentarer om priset och säsongen: Det är en ära att få ta emot priset!
Jag känner tacksamhet gentemot mina tränarkollegor, att det är de som röstat gör det hela ännu större. Sedan tar jag inte det här som en individuell utmärkelse. Jag har laget att tacka. Utmärkelsen är ett bevis för att vi gjort något bra som grupp. Jag jobbar för en fin klubb och ett fint lag och tillsammans har vi nått fina resultat under säsongen.

Genom hela säsongen pratade vi om processen, där hårt jobb skulle ge oss de resultat vi förtjänade.
Värderingarna i laget var starka och vi strävade hela tiden mot samma mål. Vi litade på ideologin till 100 procent och hittade vårt sätt att spela volleyboll. Inför säsongen visste vi att vi redan tillhörde de bästa lagen när det kommer till serve- och blockspel, men att vi kunde bli bättre i både anfalls- och sideout-spelet. Att vi lyckades ta kliv och utveckla de bitarna bidrog starkt till att vi fick de resultat vi fick i år.

Madelene Green tar plats i Årets Lag på damsidan 19/20!

Årets lag består av de spelare som under året utmärkt sig lite extra på varje position under säsongen i de olika lagen i serien. I år är alla spelare förutom Madde från antingen EVS eller Örebro volley.

Madde är även den första damspelaren någonsin från Sollentuna volley att ta plats i årets lag efter att det instiftats inför säsongen 2015/2016!

Madelenes egna ord om priset:
Jag är otroligt tacksam till alla som stöttat under säsongen och de som har röstat på mig.
Det är såklart en stor ära att få priset då det finns så många bra spelare i serien men jag hade dock aldrig lyckats med detta om det inte var för mina otroliga lagkamrater som jag värderar högst av allt!

Hela 3 spelare från Sollentuna med i Årets Lag 2019/2020 på herrsidan!
Staffan Blomgren, Victor Nielsen och Vladan Ceremidcic!

Coach för herrlaget, Oskar Muurinen och sportchef Ulla Grundstedt ger sina egna kommentarer om de fina utmärkelserna några av våra spelare har mottagit.

Oskar säger: Jag tycker att alla 3 spelare är oerhört välförtjänta av priset, de har likt de andra grabbarna i laget gjort en otrolig insats i år.
Jag är otroligt glad för killarnas skull, deras prestationer har verkligen varit avgörande i många matcher och de ska vara riktigt stolta över sig själva!

Ulla kommenterar: Det här känns fantastiskt roligt och ett stort grattis till killarna. Dessa spelare har utgjort ryggraden i laget i Sollentunas så framgångsrika säsong!

Stort grattis säger vi igen!