AKTUELLT

Beachläger 2020 - Ingen sommar utan läger!

admin

WOHOO, det blir läger även i sommar för Sollentuna volley Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 26 (måndag 22 juni till och med fredag 26 juni ) för dig som spelar 4-manna, 6-manna, beachvolley eller är intresserad av att prova på volleyboll. På grund av de rådande ...

Beachläger 2020 – Ingen sommar utan läger!

WOHOO, det blir läger även i sommar för Sollentuna volley

Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 26 (måndag 22 juni till och med fredag 26 juni ) för dig som spelar 4-manna, 6-manna, beachvolley eller är intresserad av att prova på volleyboll.
På grund av de rådande omständigheterna är våra traditionella sommarläger inställda och omvandlas till Sommar Beachvolleyboll-läger. Då det är tyngre att spela på sand har vi valt att dela lägret i två delar. Ett rent beachläger på eftermiddagarna och ett 4-manna på beach på förmiddagarna.

4-manna på beach
För alla barn och ungdomar födda 2005-2014 som vill prova på volleyboll eller redan spelar kidsvolley eller 4-manna kommer det att vara läger på förmiddagen (mellan 9:00 och 12:00). Ledare är på plats mellan 8:30 och 12:30.

Beachläger
För dig som spelar 6-manna inomhus som vill testa och spela beach, eller du som redan spelar beachvolleyboll kommer det att vara läger på eftermiddagen (mellan 13:00 och 16:00). Ledare är på plats mellan 12:30-16:30. För att delta här krävs det att du är en van spelare, då tempot kommer att vara högre än på förmiddagen

Plats
Rösjöns beachvolleyboll banor.

Pris
750 sek – förmiddagsläger
1000 sek – eftermiddagsläger
betalas mot faktura. När du fyllt i formuläret kommer du få en bekräftelse och inom någon dag även en faktura. När fakturan är betald är du garanterad en plats.
Lunch, frukt, mellis – tar du med själv. En tröja ingår.

Anmälning

4-manna på beach

Beachlägret

Sista anmälningsdag
7 juni. Det är begränsat antal platser, så se till att anmäla er i tid

PS
I anslutning till volleybollplanerna finns även ett bad, så även resten av familjen kan roa sig
DS

Även vecka 33 kommer det att hållas ett sommarläger. Om det blir inomhus som tidigare åren eller utomhus som ovan vet vi inte idag. Mer information om denna kommer löpande.