AKTUELLT

Sommarläger vecka 33 inomhus

admin

Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 33 (10-14 aug) för dig som spelar 4-manna, 6-manna eller är intresserad av att prova på volleyboll.

Damlaget 20/21

Här presenterar vi damlaget för säsongen 20/21.

Viktoria Nordström

Vi mycket glada att kunna presentera årets andra “återförvärv”! Viktoria Nordström är tillbaka! Hösten 2019 valde Viktoria att pausa från Elitseriespel och spelade under föregående säsong i Vallentunas div 1-lag. Men suget efter Elitserien blev för stort – och nu åker Sollentunalinnet på igen!

Varmt välkommen tillbaka, Viktoria!

Isabelle Falck

Välkommen tillbaka till Sollentuna VK Isabelle Falck!
Vårt första nyförvärv inför hösten, eller vi ska kanske kalla det ”återförvärv”!

Det är några säsonger sedan vi såg Bella på SVKs planhalva, men då suget efter Elitseriespel blev för starkt åker Sollentuna-tröjan på igen för denna duktiga höger- och vänsterkant-spelare! Det är vi riktigt glada för.

Fanny Andersson

Vår duktiga passare Fanny Andersson stannar i Sollentuna VK! Fanny kom till SVK förra säsongen och vi är mycket glada att få njuta av hennes säkra passarspel när säsongen drar igång till hösten!

Emma Laurin

Emma Laurin signar för kommande säsong! Med rötterna i Sollentuna VK har Emma vuxit fram till en trygg libero som jobbar hårt i mottag och försvar. Vi är mycket glada att du är med oss Emma, och ser fram emot ditt hårda slit och fina räddningar i bakplan.

 

Linnéa Rahm

Linnéa Rahm signar för en säsong till med Sollentuna VK. Centern kom till SVK inför förra säsongen och vi är glada att du vill vara med oss en säsong till, Linnea!

Gabriella Lundvall

Liberon Gabriella Lundvall signar för kommande säsong! Gabbi började sin volleybollkarriär i Sollentuna VK, har genom åren spelat med bland annat Hylte Halmstad, men gör nu sin tredje säsong ”hemma” i SVK. Hennes lugn och rutin skapar en trygghet i försvaret i viktiga lägen. Det ser vi fram emot när den efterlängtade säsongen drar igång.

Christina Admopolou

Vi glada att ha Christina Admopolou kvar i vår trupp. Christina är skolad i den grekiska klubben Olympiacos SFP. I och med familjens flytt till Sverige kom Christina till Sollentuna VK och har varit med oss i två säsonger. Christina sa tidigt att det inte är någon tvekan om att hon stannar kvar i SVK. Det är vi naturligtvis glada för och ser fram emot att se hennes engagemang och hårda klipp ute på vänsterkanten.