AKTUELLT

Årsmöte 19e oktober

Styrelsen

Kallelse årsmöte Sollentuna Volleybollklubb

Herrlagets coach Oskar Muurinen summerar inledningen av säsongen

Fem omgångar har passerat och herrlaget är obesegrade serieledare. Herrlagets finska tränare Oskar har ordet och beskriver inledningen av säsongen ur sitt perspektiv.

Först och främst är det kul att vi är äntligen igång med säsongen och matcherna efter en lång paus!
Vi försöker klara av denna situation på bästa möjliga sätt och hålla oss friska så att säsongen kan genomföras så normalt som möjligt!

Vi har haft en stark start på säsongen, vilket också varit vårt mål från början. Vårt spel har utvecklats mycket sedan försäsongsmatcherna och vi har därefter hela tiden blivit bättre match efter match.

Vi har ett fungerande koncept som grund från tidigare och ett lag som inte förändrats så mycket sedan i fjol. Därtill börjar vår passare Reece Dixon komma in bättre och bättre i vårt system för varje träning och match. Dessa moment är nog de mest bidragande orsakerna till vår starka start på säsongen.

Det finns fortfarande mycket att jobba på, både i spelet och att nå den stabilitets- effektivitetsnivå vi strävar efter. Hylte matchen förra helgen var ett bra test för oss för att se var vi står jämfört med topplagen i serien. I den matchen lyckades vi vara både tillräckligt effektiva och stabila för att ta hem poängen. Detta visar att vi är på rätt spår.

Vi är stolta över det vi hittills åstadkommit men fortsätter jaga nya framgångar med kortsiktiga mål varje dag och varje vecka.
Vi tar det en dag i taget och fortsätter jobba mot målet att vara lite bättre i dag än igår.

Imorgon reser våra elitlag till Lund för dubbla bortamatcher, matcherna spelas 12:00 och 14:30.