AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Vinst i årets första match mot Värnamo!

År 2021 inleddes för damerna med hemmamatch mot Värnamo i Satelliten på trettonde dag jul.
Smålandstjejerna med SVK-fostrade Ulli Blomgren i rodret stod för en stark insats och kämpade emot tappert matchen igenom. Sollentuna var dock bättre i de avgörande momenten under matchen, med många rutinerade spelare i truppen och en fungerande gameplan så lyckades man till slut ta hem vinsten med 3-1.

Matchens lirare i hemmalaget, Fanny Andersson, ger sina egna reflektioner på matchen och vad som komma skall i en intervju:

-Det känns oerhört skönt att äntligen vara tillbaka med matchspel efter juluppehållet och såklart ännu bättre att inleda 2021 med en vinst!
Det var en spännande och tuff match idag med många långa bolldueller mot ett välspelande Värnamo. Vi har pratat mycket om att ha tålamod och tillit i vårt egna spel och idag tycker jag att vi verkligen visar det genom hela matchen, i framförallt vårt försvarspel men även i vårt anfallsspel.

-På söndag möter vi Örebro på bortaplan, på förhand en tuff match och bra uppladdning inför GP som är drygt två veckor bort! Vi är oerhört taggade inför en av säsongens absoluta höjdpunkter, vilket var ett av våra mål den här säsongen. Så med två bra träningsveckor framför oss och en bra lagkänsla laddar vi nu stenhårt inför semifinalen mot Halmstad den 23 januari!

Nästa match för damerna spelas lördag 9 januari mot Örebro på bortaplan.

Foto: Håkan Wendler