AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Välkommen Lotta!

Sollentuna VK satsar – en Club Manager kommer på plats!
Från och med 1/10 kommer Lotta Jämtsved att börja jobba på SVKs kansli i Arena Satelliten! Vi är både glada och stolta över att Lotta valt att börja jobba hos oss och vi ser att arbetet inom och med klubben kommer att få en rejäl skjuts framåt!

Intresset för volleyboll ökar i Sollentuna. SVK har verksamhet från små barn till elit – och allt däremellan. Vi jobbar hårt med att tillvarata olika åldrars intressen och spelformer, med att ge många barn och ungdomar möjlighet att få spela volleyboll, med att medverka och delta i många olika former av aktiviteter och vi jobbar med att vi driva och engagera oss i volleybollrelaterade frågor i kommunen etc.

Allt detta kan vi göra tack vare många fantastiska personer som jobbar ideellt – och nu ska vi fortsätta arbetet genom att satsa på en Club Manager på vårt kontor – Lotta Jämtsved.

Lotta har en lång och gedigen erfarenhet av volleyboll och av Sollentuna Volleybollklubb. Hon spelade själv som ung, har nu flera barn som spelar volleyboll och hon har varit engagerad i klubben på många sätt. Hon har varit spelare, styrelsemedlem, medlem i ungdomssektorn, tränare, coach, arrangör av matcher, samordnare av sponsoraktiviteter mm.

Med Lottas erfarenhet, kombinerat med hennes stora SVK-hjärta, ser vi att arbetet med att vidareutveckla klubben kommer att få ytterligare fart framåt!
Välkommen!

Åsa Blomgren
Ordförande Sollentuna Volley