AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Craft på gång!

Nu blir det CRAFT för Sollentuna VK!

Klubben kommer från och med 2023 ha en ny samarbetspartner i CRAFT för vår klädkollektion och tillbehör. En helt ny kollektion som kommer att presenteras strax efter årsskiftet.

Pia Ahlengärd i SVK Marknadsektor har haft många givande samtal med CRAFTs representant hos ENENDA för att landa samarbetsavtalet. Hon säger så här om det nya samarbetet.

Vi är väldigt glada över att fortsätta arbeta med ENENDA och vårt nya samarbete med klädespartnern CRAFT! Vi ser verkligen fram emot att bära och spela i deras kläder. Kollektionen kommer bli rejält mycket större än den var hos Errea och det känns också som ett modernare uttryck.

Huvudanledningen att det var dags att byta var att kollektionen från Errea i flera fall bytts ut till andra kläder samt att de i allt större utsträckning inte kunde erbjuda oss den för oss så viktiga vinröda färgen.

Mats Magnusson är klubbens kontakt hos ENENDA och samarbete mellan klubben och honom sträcker sig många år bakåt.

Vi ser väldigt mycket fram emot vårt ”nya” samarbete med Sollentuna Volleyboll tillsammans med nya klädpartnern CRAFT. Nya kollektionen lanseras vid årsskiftet 2022/2023. Hemsidan kommer vara densamma och alla gamla användarkonton ligger kvar sedan tidigare. Er klubbshop finner ni på www.enenda.se där ni loggar in på ert gamla konto alternativt skapar ett nytt. Vi ser också fram emot att få träffa alla spelare, ledare och anhöriga framöver.

Rent praktiskt innebär detta att det blir svårt att köpa CRAFT-klubbkläder som julklappar att lägga under granen. Man får istället göra ”presentkort” till sina nära och kära, med löfte om inköp så fort kläderna finns att beställa.