AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Välkommen på Prova-på-volleyboll!

Innan julen kommer ordnar Sollentuna VK Prova-på-volleyboll för några åldersgrupper där vi redan nu vet att vi kan fylla på med spelare. Tanken är att vi i januari ska hålla fler Prova-på-tillfällen även för andra åldersgrupper.

De vi vänder oss till nu i december är grupperna Flickor och pojkar födda 2011 till 2015 samt Flickor födda 2006 & 2007.

För respektive grupp ordnar vi TVÅ prova-på-tillfällen innan jul. Där får du chansen att känna dig för om volleyboll är något du vill fortsätta med när vi drar i gång igen efter julledigheten.

Flickor och pojkar P11-15

Tider och plats

  • Lördag 10 december 10.00-12.30
  • Söndag 18 december 17.00-19.00
  • Arena Satelliten, som ligger alldeles invid busstorget vid Sollentuna station. Vi använder emellertid den övre ingången, från Bygdevägen = Entré B.  Tag direkt till vänster när du kommer in.

Flickor 06 & 07

Tider

  • Tisdag 13 december 20.00-21.30 i Runan i Viby.
  • Söndag 18 december 17.00-19.00 i Häggviksskolan.

Platser

 

Vad behövs?

För volleyboll behövs väldigt lite utrustning. Så här i början är träningskläder och ett par gympaskor (som du bara använder för inomhusidrott) och en vattenflaska allt du behöver. Man kan INTE spela volleyboll i strumpor. Då är det väldigt lätt att man stukar fötterna.

 Föräldrar

Ni föräldrar är välkomna att stanna under prova-på-träningen. På det sättet får vi möjlighet att prata med er också.

Naturligtvis är vi också intresserade av att höra om det finns några föräldrar med ungdomsledarintresse eller volleybollkunskaper bland er.

Ta med en jämnårig kompis!

Om du har någon kompis som ännu inte anmält sig till oss, men som gärna hänger med på prova-på-träningen går det bra. Allra bäst om den personen i så fall anmäler till vår kö-lista också. Men hinns det inte med innan, kan vi fixa det på plats. Anmäler sig till vår kö gör man på vår hemsida, http://sollentuna-vk.se/borja-spela/

Frågor

Om det är något du undrar över, mejla eller ring Lotta på vårt kansli, kansliet@sollentuna-vk.se,
070-448 5568.

 

Välkommen att spela volleyboll med Sollentuna VK!

SVK Ungdomssektor