AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Damernas säsong 2023/2024

Säsongen 2023/2024 sammanfattas av Head-coach Maria Farsund och Lagkapten Fanny Andersson.

Maria börjar:
Trots att vi präglades av sjukdom och skador under stora delar av säsongen har detta gett oss ett varierat spel och laget har visat förmåga att övervinna motgångar och ändå prestera. Vi har även sett stor utveckling i laget, både individuellt och som lag. Efter en oturlig förlust före jul hamnade vi på 7:e plats, precis som förra året, och gav Örebro chansen att återigen välja oss för kvarten, vilket de gjorde. Trots tufft motstånd avslutade vi säsongen med årets bästa spel som visar att vi vid vissa tillfällen kan matcha den högsta nivån, vilket lovar gott inför den kommande säsongen till hösten.

Lagkapten Fanny säger:
Den gångna säsongen har resultatmässigt haft sina upp- och nedgångar, vi nosade på GP platsen men lyckades inte knyta ihop säcken i de avgörande matcherna. Vi har haft väldigt sköna och viktiga segrar och i sista kvartsfinalen mot Örebro avslutade vi säsongen starkt med fint spel.

Damlagets styrka skulle jag ändå säga är lagkänslan och sammanhållningen. Alla har spelat för varandra och hjälpt varandra att bli bättre. De spelare som haft några säsonger i elitserien har visat ledarskap och varit bra förebilder för de yngre både på träning, match och utanför planen. Våra yngre, som många gör sin första säsong i elitserien, har tagit åt sig av allting och som resultat har vi sett en brant uppåtgående utvecklingskurva från början till slutet av säsongen. Det har varit otroligt roligt att få förmånen att spendera alla dessa timmar i hallen med den här gruppen och jag är stolt över att ha fått vara en del av Sollentunas damlag.

Ett stort tack till Maria, som nu flyttar till RIG, och Fanny för all tid hos oss!❤
Vi ses i hallen!

Simon Hallberg, Matthias Kaufmann, Emilia Berg, Nina Tolstoy, Fanny Anderson, Alicia Jobe, Eva Engel, Kerstin Wolf-Watz, Hedda Wigren, Linnea Arndorw, Maria Farsund
Ebbalisa Lidgren, Eva Harders, Maya Persson, Ida Larsson, Anna Pattison
Ulrika Blomgren
Saknas på bilden: Matias Österdahl