AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Måndagskväll i februari

Var spenderar man bäst en måndagkväll i februari? Frågar du killarna i SVK P11-13 så är svaret givet, “Vallenhallen” så klart!

Sollentunavallen är förstås vida känt även utanför kommunens gränser, och här huserar både friidrott, fotboll och ishockey. Vad som alla kanske inte känner till är den inomhushall som finns i anslutning till den större ishallen, i folkmun kallad “Vallenhallen”.

Här spenderar alltså laget SVK P11-13 varje måndagkväll. Tidigare i veckan så besökte undertecknad träningen, och här kommer en kort rapport.

Tränarna Jonas och Freddy ledde träningen det här tillfället. I träningens avslutande matchliknande övning så tryckte de på tydligheten att klart visa för sina lagkamrater att man ämnar hantera bollen genom att ropa “min”, eller “jag har den”. En viktig komponent att gnugga på inför helgens spel i pågående Stockholm volleybollcup!

Nio spelsugna killar deltog i kvällens träning. Har du en pojke i denna ålder som vill spela så tar laget emot nya spelare, kontakta klubben!

Väl mött vid volleybollplanen!