Herrarnas säsong 2023/2024

Säsongen summeras av Head-coach Staffan Blomgren och Lagkapten Peter Blomgren.

Staffan berättar:
Efter att ha haft en turbulent start med ombyte på coachrollen har laget genomgått en stor förändring. Vi har etablerat mycket i form av gemensamma målsättningar och standarder, ett unisont sätt att spela samt de värderingar och grundregler vi står för.

Vi hade såklart hoppats gå längre i slutspelet än vi gjorde, men med tanke på att vi har lagt en grund vi kan börja bygga vidare på under kommande säson så tycker jag att året har varit en framgång. Det har helt enkelt varit ett år då vi tagit många små steg framåt och jag är övertygad om att det under nästa säsong kommer visa sig än mer i resultaten.

Herrarna slutade på femteplats i grundserien och efter att topp-tre lagen valt sina motståndare blev Lund och Sollentuna kvar att mötas i kvarten. Det blev täta matcher men Lund drog det längsta strået och vann serien 3-0 i matcher.

Lagkapten Peter:
En tuff start med ny tränare som inte riktigt var vad vi väntade oss.
Ett ungt lag som vill mycket, mångas första säsong i elitserien.
Många stora kliv framåt av flera i laget men framförallt stor eloge till Leo!

Vi hade många chanser i kvartsfinalen mot Lund med både match och setbollar men i slutändan visade de sin rutin och knöt ihop matcherna vilket vi inte riktigt lyckades med.

Men framtiden ser ljus ut! Kan vi komma så här långt utan rutin, tänk vad vi kan göra med! 🙂

Simon Hallberg, Kai Wendler, Shawn Ogbeide, Jakob Molin, Leonel Penela, David Gudeta, Johan Nilsson, Grigorij Kan, Svante Fridström, Olle Johansson, Staffan Blomgren, Johan Lindström
Tim Skogfors, Christian Hansson, Martin Ekholm, Lucas Nordström, Bruno Fridström, Peter Blomgren
Saknas på bilden: Alexander Ståhle, Andreas Thoren

Vi ses i hallen!