Äntligen BigStep!

Måhända ett litet steg för Sollentunas invånare, men ett gigantiskt kliv för volleybollklubben. BigStep är tillbaka!

BigStep är klubbens egna turnering som legat i dvala sedan 2010. I år så beslutade styrelsen att bringa detta event till liv igen. Två speldagar, tre spelplatser (Satelliten, Töjnahallen och Nya Rotebro), åtta klasser med 60 anmälda lag och totalt 130 volleybollmatcher fick vi avnjuta i helgen! Denna turnering är en perfekt start på säsongen för alla lag i regionen som precis kommit igång med sin verksamhet igen för terminen!

Är ni nyfikna på alla resultat, så finns de som vanligt i Profixio, det resultatsystem som också används av förbundet för Stockholm Volley Cup.

Satelliten under söndagen.

En sådan här turnering innebär också mycket glädje och gemenskap, när lagen får träffas igen och göra de roligast de vet, nämligen att spela volleybollmatcher. Bäst stämning i laget? Det hade utan tvekan Sollentuna F08/09 GB 2 i “Division 3/Motion dam”-klassen.

Känsloyttringar då? Den kategorin vinns nog av en spelare som, likt matadoren i Kalle Anka på julafton, slet sitt hår i ren frustration! 🙂

Kompetenta tränare som delger taktiska råd.

Det är så oerhört många personer som hjälper till innan, under och efter en sådan här stor turnering. Ett stort och varmt tack till er alla! “Ingen nämnd, ingen glömd” brukar man ju säga, men denna gång så måste vi uppmärksamma Peter Dovrells insats. Inte nog med att han gjorde sina “vanliga jobb” som materialansvarig, han planerade och administrerade dessutom hela turneringen i Profixio. Enligt uppgift en ansenlig mängd arbetstimmar nedlagt i det, stort tack!

Nu är inomhussäsongen igång, väl mött igen vid ett volleybollnät nära dig!