• Vinst när beachsäsongen fortsatte i Farstanäs

christer

Fredrik anfaller

Sandiga och glada killar vid prisutdelningen

Back to the Beach arrangerade beachvolley tävlingar i Farstanäs i helgen 28-29 juni som förutom Challanger och Open i herr/dam/mixed även innehöll ungdomsklasser. Sollentunas killar gick och vann U17 klassen.

• Sveriges mest lovande libero till Sollentuna

SVK Admin

Sollentuna har gjort klart med liberon, Cecilia Skoog, som har skrivit på ett 1-års kontrakt. Cecilia kommer närmast från Volleybollgymnasiet i Falköping, där hon har studerat i tre år. Hon har trots sin ringa ålder redan hunnit med att spela två år i Elitserien med RIG Falköping. Cecilia kommer ursprungligen från Vallentuna, men valde nu efter avslutad gymnasieutbildning att skriva på för lokalkonkurrenten Sollentuna.

Bilden: Sportchefen Claes-Göran Eriksson hälsar Cecilia Skoog välkommen till Sollentuna.

• Guld, Silver och Brons i U17 beach!

christer

Guldlaget i U17 beach

Silver och bronslagen i U17 beach

Ungdomsbeach turneringarna i Södertälje fortsatte på söndagen med U17-klassen för pojkar och flickor och Sollentuna åkte hem med ett guld, ett silver och ett brons. Vinsten kom i tjejklassen där F94:orna Gabriella, Carolina och Emelie vann finalen mot Tierp med 2-0 (26-24, 21-9). I killklassen slutade SM-guldgänget från Göteborg på 2:a och 3:e plats med Södertäljes beachkillar före sig.

• Beachsäsongen har startat!

christer

Inomhussäsongen är slut och därmed har beachsäsongen startar. I helgen spelas beachturneringar i klasserna U19, U17 och U15 ute på Mälarbadet i Södertälje och Sollentuna var där och placerade sig.

I U19 slutade det med en 2:a plats i såväl tjejklassen, för tvillingarna Thurin, som killklassen, för Staffan och Calle. I U15 klassen kom Gabriella, Emelie och Klara 4:a, efter att snöpligt ha åkt ut i semifinal med ledning i bägge seten.

På söndagen fortsätter beachspelet med U17 klassen.

• Årgång 1996 inom Sollentuna Volley

Johan

Ett stort grattis till Flickor -96 som utsetts till Årets Ungdomslag inom Sollentuna Volley, det   är ni verkligen värda.

Årgång 1996 är dock inte slut med flickorna, det finns mer att bygga på.

• Årets utmärkelser 2007/2008

styrelsen / ungdomssektorn

Årets utmärkelser säsongen 2007/2008 hittar du här med namn, bild och motivering.

bigstep

Årets BigStep turnering är färdigspelad och Sollentuna VK tackar och gratulerar gästande lag, spelare, ledare samt de egna funktionärerna för fantastiska insatser under helgen.

Vi passar även på att be er skriva in BigStep 2009 i kalendern. Nästa firar vi 30-års jubileum när BigStep spelas 2009-05-16 -- 2009-05-17. Vem vet, kanske har vi en veteranklass nästa år?

Resultaten från BigStep 2008 laddas ner här

Bilden: Två Sollentunastorheter - Peter Wilhelmsson intervjuar BigSteps prisutdelare Anders Kristiansson.

• Avslutning för alla ungdomslag

SVK Admin

Årets avslutning blir tisdagen den 20 maj!

• Inget sommarläger i år

SVK Admin

Då sporthallen stänger för renovering hålls inget sommarläger i år

• U19 SM i Katrineholm

christer

U19 SM i Katrineholm är färdigspelat och både Sollentunas tjejer och killar slutade på en 6:e plats, vilket innebär att Sollentuna kommer vara enda klubben som har två lag med till Ungdoms-GP i januari.

Sollentunas tjejlag kan dessutom sträcka på sig lite extra då de besegrade Hylte i gruppspelet på lördagen. Samma Hylte gick sedan och vann finalen över Vallentuna.

Killarna var snubblade nära en 5:e plats efter matchboll mot Vindrarp i placeringsmatchen om 5-6 plats. Nu blev det en 6:e plats vilket är samma placering som Sollentuna fick helgen innan i JSM.

• Try out till elitlagen

SVK Admin

Vill du försöka ta en plats i något av klubbens elitlag så har du nu chansen! Elitlagen kommer att arrangera en try out där alla spelare som vill prova att spela in sig i något av klubbens framgångsrika lag. Try outen kommer att äga rum den 10-11 maj.

Damernas try out går av stapeln den 10 maj klockan 10.00 på Bosön.
    Herrarna kör tre träningar, två på lördagen den 10 maj (klockan 11.00-13.00 och 15-17) och en på söndagen den 11 maj (klockan 10.00-12.00), alla pass i Rotebrohallen.

För att anmäla sig eller om du vill ha mer information hör av dig till sportchefen Daniel Glimvert på tel. 0704-580561 eller daniel.glimvert@sollentuna-vk.se