SEDAN 1960

börja spela

AKTUELLT

Sommarläger v25

Ungdomssektorn

Gör som Penny Parnevik - testa volleyboll i sommar! Sommarläger för nybörjare och fyrmanna vecka 25 (17/6 tom 20/6).

 • Sollentuna säkrade seriesegern!

  Damlaget

  Sollentunas elitdamer säkrade seriesegern genom att besegra Kolbäck med 3-0 (25-12, 25-20, 25-13) på hemmaplan. Sollentuna leder nu elitserien på ointagliga 26 poäng och har +33 i setskillnad.
  Matchens lirare Libero Lena Andersson tar försvar.
  Foto: http://sportfoto.olsin.se

 • Serieledarna Falkenberg på besök

  Dan Ström

  På söndag kl 14.30 kommer överlägsna serieledarna Falkenberg och hälsar på i Sollentunas sportpalats. Det handlar om ett av Sveriges kanske anfallsstarkaste lag mot dito i block och försvar vilket förmodligen innebär en mycket sevärd match.

 • Sollentuna siktar på serieseger!

  Kathryn Kaas

  På söndag kommer tabellfemman Kolbäck på besök till Sollentuna Sim- och sporthall för att möta serieledarna Sollentuna. Sollentunas kan säkra seriesegern vid vinst mot Kolbäck då man endast förlorat 8 set i grundserien.

 • Rysare i Vingåker!

  Sebastian Thylander

  Vingåker - Sollentuna  2 - 3  (25-21, 23-25, 27-29, 25-22, 14-16)

  Sollentuna hade inför helgens möte ännu inte vunnit mot Vingåker i år och viktiga poäng stod på spel under söndagen då båda lagen stod på samma poäng i tabellen. Vingåker är ett lag som precis som Sollentuna lever mycket på ett starkt block- och  försvarsspel och det blev en utdragen, jämn och mycket spännande match med många långa bolldueller.

 • Succé för P95/96 i Stockholm Volley Cup (Serie A)

  Thomas Kolmodin

  När nu Grundspelsomgångarna av SVC är färdigspelade så kan killarna i P95/96 stoltsera med ett i det närmaste perfekt resultat.

 • Sollentuna vann för första gången i Idrottshuset i Örebro

  Kathryn Kaas

  Sollentuna vann på lördagen med 3-0 över örebro i deras hemmahall för första gången sedan Sollentuna återtog elitserieplatsen för 5 år sedan. Siffermässigt var det en väldigt jämn match, jämnare än vad den borde varit?

  Örebro - Sollentuna   0 - 3  (23-25, 24-26, 27-29)

 • Vinst mot mästarna!

  Dan Ström

  Sollentuna - Hylte 3-1 (25-23, 25-19, 17-25, 25-18)

  sportfoto.olsin.se Foto: Tage Olsin

 • Toppmöte i Örebro

  Kathryn Kaas

  Grundserien går mot sitt slut och i toppen av tabellen ståtar Sollentuna med 22 poäng. Lördagens motståndare Örebro ligger tvåa med 20 poäng och en match mer spelad.

 • Förlust mot Tierp…

  Dan Ström

  Sollentuna - Tierp 1 - 3 (25-20, 21-25, 17-25, 21-25)

  Sollentunas herrlag led en bitter förlust i kvällens halvderby mot Tierp. 1:a set vanns tämligen komfortabelt efter mycket stabilt spel men sen gick det sämre...


  http://sportfoto.olsin.se
  Foto: Tage Olsin

 • Veckomatch mot Tierp för herrlaget

  rune

  I den intensiva matchperiodsom inleder elit a, med fyra matcher på åtta dagar, är det nu dags att ta oss an Tierp hemma i sportpalatset. Sollentuna inledde tyvärr med en förlust på bortaplan mot Habo efter en match där laget förvisso gjorde en hyfsad insats men saknade det där lilla extra som fanns i de fyra föregående segermatcherna. 

 • Ändrat datum för tränarutbildningen

  SVK Admin

  Nytt datum för sexmannatränarutbildningen, 9-11 mars.

 • Årets första förlust…

  Sebastian Thylander

  Efter en fin svit efter juluppehållet fick Sollentunas herrar se sig besegrade. Det började dock bra och Sollentuna kopplade greppet redan från start i det första setet och det höll sen hela vägen. Men sen vände det.