SVK Admin

Då sporthallen stänger för renovering hålls inget sommarläger i år

• U19 SM i Katrineholm

christer

U19 SM i Katrineholm är färdigspelat och både Sollentunas tjejer och killar slutade på en 6:e plats, vilket innebär att Sollentuna kommer vara enda klubben som har två lag med till Ungdoms-GP i januari.

Sollentunas tjejlag kan dessutom sträcka på sig lite extra då de besegrade Hylte i gruppspelet på lördagen. Samma Hylte gick sedan och vann finalen över Vallentuna.

Killarna var snubblade nära en 5:e plats efter matchboll mot Vindrarp i placeringsmatchen om 5-6 plats. Nu blev det en 6:e plats vilket är samma placering som Sollentuna fick helgen innan i JSM.

• Try out till elitlagen

SVK Admin

Vill du försöka ta en plats i något av klubbens elitlag så har du nu chansen! Elitlagen kommer att arrangera en try out där alla spelare som vill prova att spela in sig i något av klubbens framgångsrika lag. Try outen kommer att äga rum den 10-11 maj.

Damernas try out går av stapeln den 10 maj klockan 10.00 på Bosön.
    Herrarna kör tre träningar, två på lördagen den 10 maj (klockan 11.00-13.00 och 15-17) och en på söndagen den 11 maj (klockan 10.00-12.00), alla pass i Rotebrohallen.

För att anmäla sig eller om du vill ha mer information hör av dig till sportchefen Daniel Glimvert på tel. 0704-580561 eller daniel.glimvert@sollentuna-vk.se

• JSM i Gislaved

christer

I helgens JSM slutade Sollentunas herrar på en 6:e plats och damerna på en 8:e plats.

Herrlaget var nära en skräll då man ledde kvartsfinalen mot Vindrarp men föll tyvärr tillslut ändå med 1-2. I placeringsspelet 5-8 inledde herrarna starkt med en 2-0 vinst över Vingåker men förlorade därefter lite onödigt mot Engelholm.

Damerna hade jobbigt andra dag och förlorade bägge placeringsmatcherna mot Hylte och Värnamo med 0-2.

• F94 kom 6:a i FU15 i Volley2000 mästerskapen

christer

Sollentunas Flickor 94 slutade på en fin 6:e plats i årets Volley2000 mästerskap som spelades i Falköping i Helgen, efter att ha blivit utslagnga i kvartsfinal av finallaget Värnamo. Vann gjorde Vallentuna före Värnamo, Södertälje och Svedala. Årets upplaga av FU15 var minsann inget för den som var rädd om fingrarna och att komma 6:a är en jättefin prestation.

• Analyser

SVK Admin

Just nu sitter våra tränare för både herr- och damlag och funderar och författar analyser av säsongen som varit och slutspelen. Dessa analyser kommer vi att presentera här på hemsidan så fort de är klara.

• FÖRLUST IGEN !

webmaster

Sollentunas herrar inkasserade ännu en tung förlust mot storfavoriten Falkenberg i final 3. Matchen slutade 3-0 till Falkenberg och Sollentuna var aldrig i närheten av att vinna något av seten, laget blev utservat efter noter. Sollentuna som denna gång var förberedda på ett bombardemang från Falkenbergs sida lyckades ändå inte komma åt dessa i sin servemottagning.

• F94 kom 9:a i Öppna Klassen i U17 SM

christer

Sollentunas flickor 94 åkte ner till Göteborg med ett lag för att ställa upp i Öppna Klassen i U17 SM.
    Deltagandet var till för att samla erfarenhet inför framtiden men även för att se hur långt vingarna egentligen bar.

• SM-Guld i U17

christer

Sollentuna är svenska mästare volleyboll i U17 klassen efter att ha vunnit finalen med klara 2-0 (25-16, 25-23). Sollentunas 92:or har därmed gått igenom hela denna säsong utan att förlora en enda tävlingsmatch i U17 klassen och har sammalagt bara förlorat 5 set, vilket förstärken bilden av att rätt lag vann SM.

• Tack till alla som bidragit till arrangemangen!

Bengt Malmfält, Ordförande

Jag vill rikta ett stort tack till er alla som hjälpt till och sett till att arrangemangen i semifinalen och finalen blev något extra. Det är så många som bidragit, ungdomar, föräldrar, ledare och andra som är engagerade i Sollentuna Volley. Det är vid sådana här tillfällen som vi tar fram vårt bästa och visar vad vi tillsammans kan åstadkomma i vår klubb. Vi hade över 500 åskådare och det är en siffra vi inte nått upp till på många år. På tisdag är det dags för en ny spännande match. Välkomna!

• SM-FINAL I SOLLENTUNA, match 2 av 5

Kathryn Kaas

Sollentunas herrlag är i SM-final mot Falkenberg. Det var 20 år sedan herrlaget i Sollentuna tog guld men i år finns chansen i allra högsta grad! Första finalmatchen spelades i söndags i Falkenberg där Sollentuna överraskade många och vann med 3-1 i set. Nu är festen i Stockholm och Sollentuna.