Est. 1960

bli medlemFör publiken

 • F93 pallade trycket – Vann Stockholm Volley Cup U15

  Tina

  Sollentunas lag Joff vann slutsspelet i Stockholm Volley Cup Flickor U15 som spelades på hemmaplan helgen 17-18 mars.

  Thanks Danielle, your training has been excellent. You have boosted the confidence of the girls which led to this great victory.

 • Och så var säsongen slut för herrlaget.

  Johannes Bångman

  Inför den tredje matchen i kvartsfinalserien stod allt på spel, såväl fortsatt överlevnad i slutspelet som egen personlig heder efter två tidigare minst sagt mediokra insatser. Som tur var hade laget insett att uppgiften framför dem var svår och att man nu inte hade mycket kvar att förlora och beslutade sig för att ge allt man hade i sig för dagen.

 • Sollentuna möter Örebro i semifinal

  Kathryn Kaas

  Välkommen till söndagens match där Sollentuna har fördel av hemmaplan tack vare vinsten av grundserien. Semifinalerna spelas i bäst av fem matcher.

 • Helgen 24-25 mars, Svk D

  SVK Admin

  Nu i helgen är det både match mot Bromma och slutspel i Stockholm Volley Cup.

 • Sista chansen på fredag

  dan ström

  På fredag åker Sollentunas herrlag till Tierp för att spela kvartsfinal 3 av 5. Matchen börjar 1900 i Aspenskolan.

 • Förlust även i kvartsfinal 2

  dan ström

  Sollentuna - Tierp 0-3 (23-25 15-25 19-25)

  Sollentuna förlorar även den andra kvartsfinalen med 3-0 mot Tierp. Sollentuna gör en av sina sämre matcher för säsongen när det krävs som mest. Borta är det vägvinnande block och försvarsspel som varit lagets signum under säsongen.

 • Kvartsfinal 2 för herrlaget

  dan ström

  På onsdag spelar Sollentuna den andra kvartsfinalen mot Tierp i Sollentuna sporthall.
  Tierp vann den första matchen i Aspenskolan i söndags och har därmed satt press på SVK. Ska man gå segrande ur matchserien gäller det att vinna sina hemmamatcher. Kvartsfinalserien spelas i bäst av fem matcher.

 • Sollentuna förlorade första kvarten

  Johannes Bångman

  Första matchen i kvartsfinalserien mellan Sollentuna och Tierp spelades på bortaplan i Aspenhallen, där Tierp endast förlorat tre matcher denna säsong. Båda lagen kom till matchen rejält taggade och det krigades om varje boll matchen igenom.

 • Sollentuna vidare till semifinal!

  Kathryn Kaas

  Sollentuna gick till semifinal utan ett släppa ett enda set i kvartsfinalserien. Sollentuna var helt enkelt ett nummer för stora för Katrineholm som inte kunde kontrollera Sollentunas snabba och varierade spel.


  Sollentunas passare Lina Sundström in action.
  http://sportfoto.olsin.se

 • Hejaklackstävling

  SVK Admin

  För att stötta våra Elitlag lite extra under slutspelet så utlyser Ungdomssektor en hejaklackstävling mellan alla klubbens ungdomslag!

 • Sollentuna kan avancera till semifinal i morgon

  Kathryn Kaas

  Välkommen till den tredje kvartsfinalen mellan Sollentuna och Katrineholm. Kvartsfinalerna spelas i bäst av fem matcher och Sollentuna har en 2-0-ledning i matcher i och med söndagens och tisdagens vinst. Målet i morgon är att knyta ihop den berömda säcken.

 • Sista KidsVolleyomgången för säsongen

  christer

  Sista tävlingen i KidsVolley för säsongen spelades lördagen 10/3 ute i Dalarös nya och fina sporthall. SVK:s yngsta klubbmedlemmar gjorde som tidigare omgångar och kämpade glatt så att svetten lackade och lyckades vinna de flesta matcherna.

 •