Est. 1960

bli medlemläger

AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

 • Sollentuna vidare till semifinal!

  Kathryn Kaas

  Sollentuna gick till semifinal utan ett släppa ett enda set i kvartsfinalserien. Sollentuna var helt enkelt ett nummer för stora för Katrineholm som inte kunde kontrollera Sollentunas snabba och varierade spel.


  Sollentunas passare Lina Sundström in action.
  http://sportfoto.olsin.se

 • Hejaklackstävling

  SVK Admin

  För att stötta våra Elitlag lite extra under slutspelet så utlyser Ungdomssektor en hejaklackstävling mellan alla klubbens ungdomslag!

 • Sollentuna kan avancera till semifinal i morgon

  Kathryn Kaas

  Välkommen till den tredje kvartsfinalen mellan Sollentuna och Katrineholm. Kvartsfinalerna spelas i bäst av fem matcher och Sollentuna har en 2-0-ledning i matcher i och med söndagens och tisdagens vinst. Målet i morgon är att knyta ihop den berömda säcken.

 • Sista KidsVolleyomgången för säsongen

  christer

  Sista tävlingen i KidsVolley för säsongen spelades lördagen 10/3 ute i Dalarös nya och fina sporthall. SVK:s yngsta klubbmedlemmar gjorde som tidigare omgångar och kämpade glatt så att svetten lackade och lyckades vinna de flesta matcherna.

 • Upplandsderby i kvarten när Sollentuna möter Tierp

  Dan Ström

  Sollentuna inleder kvartsfinalserien med bortamatch på söndag mot Tierp. Kvartsfinalerna spelas i bäst av fem matcher varav Sollentunas hemmamatcher är på onsdag och söndag i nästa vecka så boka in dessa datum redan nu!

 • Sollentunas damer servade hem andra kvartsfinalen

  Daniel Glimvert

  Sollentuna servade Katrineholm av banan i en annars medioker match som Sollentuna vann med 3-0. Katrineholm kunde helt enkelt inte kontrollera Sollentunas hårda och välplacerade servar vilket ledde till att de fick svårt att komma till bra avslut.

 • Förlust i sista matchen innan slutspelet

  Johannes Bångman

  Sollentuna gav sig av till Falkenberg med en väldigt liten chans att nå en fjärdeplats i tabellen som skulle innebära hemmaplansfördel i kvartsfinalen. Eftersom Tierp antagligen skulle få svårt att mäkta med Habo på bortaplan så tjänade matchen mot Falkenberg snarare som en uppstart inför det kommande slutspelet och ett slut på det ganska tråkiga Elit A.

 • Tryck på tröjor

  Sara Granholm

  Äntligen har SVK D:s tröjor ett Sollentuna tryck på ryggen!

 • Tierp valde Sollentuna i kvartsfinal

  Kathryn Kaas, sportchef

  På söndagkvällen efter sista omgången i Elit A och B var det telefonkonferens med SVBF och de fyra högst placerade lagen i herrarnas elitserie. Falkenberg valde först i egenskap av seriesegrare och motståndare blev Vingåker. Tierp kom på tredje plats och valde mellan Team Valla och Sollentuna. Valet föll på Sollentuna. Derbykaraktär i kvartsfinalerna alltså!

 • Ny silversponsor till Sollentuna Volley

  Kathryn/Claes-Göran  Det är med stor glädje vi idag meddelar att avtal slutits mellan PSS och Sollentuna Volley. Avtalet gäller resten av denna säsong och säsongen 2007/2008.

 • Sollentuna vann första kvarten

  Damlaget

  Ett taggat Katrineholm anlände till Sollentuna sim- och sporthall, men blev snabbt slagna av ett ännu mer taggat Sollentuna och matchens gigant Adela Ghizila.

  Adela Ghizila, matchens lirare i kvartsfinalen mot Katrineholm.
  Foto: http://sportfoto.olsin.se

 • Herrarna avslutar i Falkenberg

  dan ström

  I sista matchen inann slutspelet tar vid möter Sollentuna överlägsna serievinnarna Falkenberg på bortaplan. Sollentuna har en liten chans att knipa 4:e platsen i serien men då krävs seger samtidigt som Habo förlorar sin match mot Tierp.  

 •