Est. 1960

bli medlemför publiken

 • Martin blir proffs i Italien

  Kathryn Kaas

  Idag sitter Martin Yngerskog på ett plan ner till Italien för att ansluta till laget Agnelli Metalli Bergamo i italienska A2-ligan. Första matchen spelas på söndag.


  Martin Yngerskog

 • Tisdagsmatch mot Tierp för herrlaget

  rune

  Ikväll spelar herrlaget mot ett formstarkt Tierp som vunnit sina fyra senaste matcher varav de tre senaste med 3-0. Sollentuna måste vinna för att hålla Örkelljunga bakom sig i tabellen och därmed försvara den elit A-plats som för närvarande innehas.

 • DistriktsSlaget i Katrineholm 5-6/1

  christer

  DisktriktsSlaget för 92:or spelades samtidigt med GP i Katrineholm den 5-6/1. Stockholm vann i flickklassen och kom 3:a i pojkklassen. Läs mer om det här

 • Sollentuna tog silver i Grand Prix

  Kathryn Kaas

  Sollentuna lyckades inte försvara guldet från fjolårets Grand Prix. I finalen förlorade Sollentuna mot ett starkt Örebro med 3-0 (21-25, 22-25, 21-25).

   

 • Sollentuna inledde Grand Prix med klar seger mot Katrineholm

  Kathryn Kaas

  Sollentuna vann semifinalen mot Katrineholm med klara 3-0, (25-19, 25-15, 25-14). Tränare Daniel Glimvert spelade runt på alla spelare och var nöjd med lagets spel.

  Sollentuna startade med följande spelare: Lina Sundström (passare), Sara Mild (komplement), Danielle Van Huizen och Elin Warner (centrar), Adela Ghizila och Andrea Jacobsson (spikers) samt Lena Andersson (libero).

  Lena spelar bagger (Foto: Magnus Nordlander)

 • Dags för Distriktsdomarkurs

  SVK Admin

  13-14 och 17-18 januari är det distriktsdomarkurs för en del av ungdomslagen

 • Försvarar Sollentuna fjolårets Grand Prix-guld?

  Kathryn Kaas, sportchef

  Sollentuna åker till Katrineholm och spelar Grand Prix 5-6 januari för att försöka försvara sitt guld från 2006.

 • Bilder från Julvolley

  Ungdomssektorn

  Tisdagen 19/12 hölls den traditionella säsongsavslutningen i ungdomssektionen, dvs Julvolley med maskerad. Temat var jul i år också. Här hittar du några bilder från kvällen.


 • SVK vann mot Katrineholm

  SVK Admin

  Sollentunas damer avslutade höstsäsongen med vinst över Katrineholm med 3-1. I och med detta ligger Sollentuna etta i serien, med endast fem tappade set på nio matcher.

 • Elitlagen bjöd på julkänsla (och sig själva)!

  Kathryn Kaas

  Sista hemmamatcherna före jul spelades i går i Sollentuna Sim- och sporthall. Båda elitlagen gjorde en annorlunda entré med tomteluva på till tonerna av en julsång. Ett grepp som uppskattades av de allra flesta. På bilden ser vi damlaget på line-up strax före nationalsången.

  Elitlagen önskar er alla en riktigt God Jul och vi ses på julvolleyn imorgon tisdag!


  Foto: Isabelle Mitrica

 • Ny 3-2 förlust för Sollentunas herrar

  Johannes Bångman

  Tyvärr lyckades inte Sollentuna avsluta hösten med en vinst och fann sig återigen på den förlorande sidan av en jämn femsetsmatch. Sifforna blev till slut 2-3 (21-25, 25-23, 24-26, 25-20, 13-15).

   

 • Viktig hemmamatch för herrlaget

  rune

  På söndag 17:00 tar Sollentunas herrlag emot Habo. Sollentuna har varit starka på hemmaplan och Habo har varit starka på alla planer under hösten så ni som kommer och tittar kan se fram emot en välspelad och jämn match. Varmt välkomna till årets sista hemmamatch.

 •