Est. 1960

bli medlemläger

AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

 • Tryck på tröjor

  Sara Granholm

  Äntligen har SVK D:s tröjor ett Sollentuna tryck på ryggen!

 • Tierp valde Sollentuna i kvartsfinal

  Kathryn Kaas, sportchef

  På söndagkvällen efter sista omgången i Elit A och B var det telefonkonferens med SVBF och de fyra högst placerade lagen i herrarnas elitserie. Falkenberg valde först i egenskap av seriesegrare och motståndare blev Vingåker. Tierp kom på tredje plats och valde mellan Team Valla och Sollentuna. Valet föll på Sollentuna. Derbykaraktär i kvartsfinalerna alltså!

 • Ny silversponsor till Sollentuna Volley

  Kathryn/Claes-Göran  Det är med stor glädje vi idag meddelar att avtal slutits mellan PSS och Sollentuna Volley. Avtalet gäller resten av denna säsong och säsongen 2007/2008.

 • Sollentuna vann första kvarten

  Damlaget

  Ett taggat Katrineholm anlände till Sollentuna sim- och sporthall, men blev snabbt slagna av ett ännu mer taggat Sollentuna och matchens gigant Adela Ghizila.

  Adela Ghizila, matchens lirare i kvartsfinalen mot Katrineholm.
  Foto: http://sportfoto.olsin.se

 • Herrarna avslutar i Falkenberg

  dan ström

  I sista matchen inann slutspelet tar vid möter Sollentuna överlägsna serievinnarna Falkenberg på bortaplan. Sollentuna har en liten chans att knipa 4:e platsen i serien men då krävs seger samtidigt som Habo förlorar sin match mot Tierp.  

 • Sollentuna möter Katrineholm i kvartsfinal #1

  Kathryn Kaas

  Äntligen slutspel och match mellan elitseriens två poängdrottningar! Katrineholm kommer till Sollentuna för första mötet i kvartsfinalserien.

  Välkomna till Sollentuna Sim- och sporthall söndag 11 mars kl 17.00. Läs mer...

 • Klara 3-0 mot Norsjö

  Lena Andersson

  Bättre sent än aldrig, här kommer en liten rapport från damernas resa upp till Norsjö. På lördagen samlades nio spelare + coach "Joe" Isacsson på centralstationen för att åka nattåg upp till metropolen Bastuträsk.

 • Kvartsfinalmotståndarna är valda

  Kathryn Kaas, sportchef

  Damernas grundserie är färdigspelad i och med söndagens matcher. De fyra topplagen vann sina sista matcher även om Engelholm såg ut att ha problem när Katrineholm ledde med 2-0 i set. Engelholm vände dock och vann. Sollentuna avslutade borta mot Norsjö och vann med 3-0 och klara setsiffror (12-25, 16-25, 8-25).

 • Seger i sista hemmamatchen

  dan ström

  Sollentuna - Vingåker 3-1 (25-19 25-23 23-25 25-21)

  Sollentuna vinner sista hemmamatchen i serien och knappar därmed in i den viktiga kampen om fjärdeplatsen. Sollentuna är nu på samma poäng och endast 2 set bakom Habo som förlorade idag hemma mot Hylte.

 • Säsongens andra 3-0-förlust kom mot Hylte

  Johannes Bångman

  Matchen började bra och Sollentuna skaffade sig tidigt i första set en ledning på fyra poäng, efter några Hylte-misstag, som man med mycket bra sideoutspel försvarade en bra bit in i setet. Sedan var det roliga slut för Sollentunas del.

 • Dags för sista omgången i elitserien

  Kathryn Kaas

  Sollentunas damer åker till nykomlingarna Norsjö. Serien är redan avgjord och nu handlar det om att finslipa formen inför slutspelet.

 • Dubbla matcher för herrlaget

  dan ström

  Tre matcher återstår innan slutspelet startar och två av dessa ska spelas i helgen. Sollentuna kämpar för närvarande om att ta sig upp på fjärde plats i ligan för att få hemmaplansfördel i kvartsfinal samt att slippa riskera att väljas av något topplag.

 •