Est. 1960

bli medlemFör publiken

 • Upplandsderby i kvarten när Sollentuna möter Tierp

  Dan Ström

  Sollentuna inleder kvartsfinalserien med bortamatch på söndag mot Tierp. Kvartsfinalerna spelas i bäst av fem matcher varav Sollentunas hemmamatcher är på onsdag och söndag i nästa vecka så boka in dessa datum redan nu!

 • Sollentunas damer servade hem andra kvartsfinalen

  Daniel Glimvert

  Sollentuna servade Katrineholm av banan i en annars medioker match som Sollentuna vann med 3-0. Katrineholm kunde helt enkelt inte kontrollera Sollentunas hårda och välplacerade servar vilket ledde till att de fick svårt att komma till bra avslut.

 • Förlust i sista matchen innan slutspelet

  Johannes Bångman

  Sollentuna gav sig av till Falkenberg med en väldigt liten chans att nå en fjärdeplats i tabellen som skulle innebära hemmaplansfördel i kvartsfinalen. Eftersom Tierp antagligen skulle få svårt att mäkta med Habo på bortaplan så tjänade matchen mot Falkenberg snarare som en uppstart inför det kommande slutspelet och ett slut på det ganska tråkiga Elit A.

 • Tryck på tröjor

  Sara Granholm

  Äntligen har SVK D:s tröjor ett Sollentuna tryck på ryggen!

 • Tierp valde Sollentuna i kvartsfinal

  Kathryn Kaas, sportchef

  På söndagkvällen efter sista omgången i Elit A och B var det telefonkonferens med SVBF och de fyra högst placerade lagen i herrarnas elitserie. Falkenberg valde först i egenskap av seriesegrare och motståndare blev Vingåker. Tierp kom på tredje plats och valde mellan Team Valla och Sollentuna. Valet föll på Sollentuna. Derbykaraktär i kvartsfinalerna alltså!

 • Ny silversponsor till Sollentuna Volley

  Kathryn/Claes-Göran  Det är med stor glädje vi idag meddelar att avtal slutits mellan PSS och Sollentuna Volley. Avtalet gäller resten av denna säsong och säsongen 2007/2008.

 • Sollentuna vann första kvarten

  Damlaget

  Ett taggat Katrineholm anlände till Sollentuna sim- och sporthall, men blev snabbt slagna av ett ännu mer taggat Sollentuna och matchens gigant Adela Ghizila.

  Adela Ghizila, matchens lirare i kvartsfinalen mot Katrineholm.
  Foto: http://sportfoto.olsin.se

 • Herrarna avslutar i Falkenberg

  dan ström

  I sista matchen inann slutspelet tar vid möter Sollentuna överlägsna serievinnarna Falkenberg på bortaplan. Sollentuna har en liten chans att knipa 4:e platsen i serien men då krävs seger samtidigt som Habo förlorar sin match mot Tierp.  

 • Sollentuna möter Katrineholm i kvartsfinal #1

  Kathryn Kaas

  Äntligen slutspel och match mellan elitseriens två poängdrottningar! Katrineholm kommer till Sollentuna för första mötet i kvartsfinalserien.

  Välkomna till Sollentuna Sim- och sporthall söndag 11 mars kl 17.00. Läs mer...

 • Klara 3-0 mot Norsjö

  Lena Andersson

  Bättre sent än aldrig, här kommer en liten rapport från damernas resa upp till Norsjö. På lördagen samlades nio spelare + coach "Joe" Isacsson på centralstationen för att åka nattåg upp till metropolen Bastuträsk.

 • Kvartsfinalmotståndarna är valda

  Kathryn Kaas, sportchef

  Damernas grundserie är färdigspelad i och med söndagens matcher. De fyra topplagen vann sina sista matcher även om Engelholm såg ut att ha problem när Katrineholm ledde med 2-0 i set. Engelholm vände dock och vann. Sollentuna avslutade borta mot Norsjö och vann med 3-0 och klara setsiffror (12-25, 16-25, 8-25).

 • Seger i sista hemmamatchen

  dan ström

  Sollentuna - Vingåker 3-1 (25-19 25-23 23-25 25-21)

  Sollentuna vinner sista hemmamatchen i serien och knappar därmed in i den viktiga kampen om fjärdeplatsen. Sollentuna är nu på samma poäng och endast 2 set bakom Habo som förlorade idag hemma mot Hylte.

 •