Est. 1960

bli medlemläger

AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

 • Sollentuna missade första chansen

  Niklas Wällstedt

  Sollentuna hade chansen att gå till SM-final med tre raka segrar mot Örebro om det blev vinst i kvällens hemmamatch. Örebro ville dock annorlunda och spelade mycket inspirerat matchen igenom. De vann sålunda med 3-1.

  Örebros #2 Hanna-Sofie Lundmark smashar mot Sollentunas block bestående av #10 Linda Johansson och #12 Danielle van Huizen
  http://sportfoto.olsin.se

 • Fortsätter vinnartrenden för Sollentuna?

  Kathryn Kaas

  Välkommen till kvällens match som är semifinal #3. Sollentuna har spelat sig till en tydlig 2-0-ledning i matcher i och med vinst både hemma i söndags och på bortaplan i tisdags.

 • Sollentuna en match närmare final

  Daniel Glimvert

  Sollentuna lyckades vinna även den andra semifinalen mot Örebro, trots en darrande start. Det var bra tryck i Idrottshuset i Örebro och Sollentunatjejerna hade lite svårt att vänja sig vid hallen. Men efter ett tag kom de allt mer in i matchen, dock inte tillräckligt snabbt för att ta hem första set. I de tre följande seten var det dock inte något snack om vilket lag som var det bättre.

 • Sollentuna är stolta och glada

  Kathryn Kaas, sportchef

  Årets anfallare heter Sara Mild och spelar i Sollentuna. Årets nykomling heter Sofie Sundin, går på volleybollgymnasiet, spelar i elitlaget RIG/Falköping och kommer från Sollentuna!

  Årets anfallare, Sara Mild, Sollentuna

 • Sollentuna åker till Örebro för semi #2

  Kathryn Kaas

  I söndagens match var det Sollentuna som höll i taktpinnen och servade hem första semifinalen med klara 3-0. En riktig drömstart. Ikväll är det returmöte i Örebro och scenariet kan bli ett helt annat. Det gäller att vara iskall och ta en match i taget.

 • Silver i PU17 Stockholm Volley

  christer

  Grabbarna grus i P91-92 tar silver i PU17 Stockholm Volley.

 • Sollentuna servade hem första semifinalen

  Damlaget

  Sollentuna tog hem en stabil seger i första semifinalen. Tack vare oerhört bra servande av samtliga Sollentunaspelare kunde Örebro aldrig hota. Lägg till det en härlig kämpaanda och fint passningsspel, så får man en Sollentunaseger med 3-0 (25-20, 25-16, 25-10).

  Danielle shows her fighting face when Sollentuna defeats Örebro.
  http://sportfoto.olsin.se

 • Fler utbildade distriktsdomare inom klubben

  SVK Admin

  Över 30 ungdomar från SVK har under våren genomgått och certifierats som distriktsdomare.

 • Dagens matchsponsorer i semifinal #1

  Claes-Göran Ericsson

  Dagens matchsponsorer är Mandarin Garden i Sollentuna Centrum (vid SEB) och Hälsobadet Spa på Scandic Star i Sollentuna Centrum. Sollentuna Volley är mycket glada för samarbetet.

  Varmt välkomna till matchen kl 17.00. Glöm inte att det blir sommartid idag...

 • F93 pallade trycket – Vann Stockholm Volley Cup U15

  Tina

  Sollentunas lag Joff vann slutsspelet i Stockholm Volley Cup Flickor U15 som spelades på hemmaplan helgen 17-18 mars.

  Thanks Danielle, your training has been excellent. You have boosted the confidence of the girls which led to this great victory.

 • Och så var säsongen slut för herrlaget.

  Johannes Bångman

  Inför den tredje matchen i kvartsfinalserien stod allt på spel, såväl fortsatt överlevnad i slutspelet som egen personlig heder efter två tidigare minst sagt mediokra insatser. Som tur var hade laget insett att uppgiften framför dem var svår och att man nu inte hade mycket kvar att förlora och beslutade sig för att ge allt man hade i sig för dagen.

 • Sollentuna möter Örebro i semifinal

  Kathryn Kaas

  Välkommen till söndagens match där Sollentuna har fördel av hemmaplan tack vare vinsten av grundserien. Semifinalerna spelas i bäst av fem matcher.

 •