60 ÅR
1960-2020

börja spelaför publiken

AKTUELLT

Beachträning hela sommaren vid Rösjöbadet i Sollentuna, nu med meriterade och erfarna beachvolleybolltränare

Beachsektorn

Tycker du också att beachvolleyboll är jätteroligt? Vill du lära dig mer och utvecklas? Vill du hänga med beachkompisar i sommar?

 • Svenska mästare även i herrmatchen

  Dan Ström

  Hylte, regerande svenska mästare och serieledare med endast en förlust på åtta matcher, kommer till Sollentuna på söndag. Hylte förfogar över ett gäng långa män med bl.a. förra säsongens poängligavinnare Urban Andersson samt 2:an i årets poängliga och överlägsna ledaren i serveligan Andrew Sinclair.

 • Sollentuna hoppas slå svenska mästarna på söndag

  Kathryn Kaas

  Engelholm kommer till Sollentuna med hela fem utländska spelare där nyanlända VM-spelaren Karen Cope från Costa Rica är den största stjärnan. För Engelholm är matchen avgörande för en plats i Grand Prix. Obesegrade Sollentuna har sin plats klappad och klar.

 • Två mästarlag kommer till Sollentuna på Söndag

  Webmaster

  Både de regerande mästarinnorna, Engelholm, och de regerande mästarna, Hylte, kommer till Sollentuna Sim- och Sporthall på söndag. Båda dessa lagen har i år siktet inställt på att försvara sitt guld i år och båda lagen ser starka ut. Det kommer att bli en häftig söndag med massa bra volleyboll på den högsta nivån man kan se i Sverige. Det kommer också bli lite uppvisningar, bland annat kommer ungdomsspelare visa upp den ny spelformen Kidsvolley direkt efter dammatchen.

 • SVK Herr vs Hylte

  Dan Ström

  Sollentunas stolta herrlag tar på söndag emot regerande svenska mästarna och serieledarna Hylte 

 • Första klubb-NM sedan 1997 – Sollentuna deltar

  Kathryn Kaas

  Sollentuna, Koll från Norge, Fortuna Odense från Danmark och Elverket gör i helgen upp om en historisk titel i NEVZA Club Championships. NEVZA står för North European Volleyball Zonal Association och det är första gången sedan 1997 turneringen genomförs. Spelplatsen är Vallentuna, Sverige!

 • P97-99 på sin första tävling

  Åsa Blomgren

  Kidsvolleyturnering i Södertälje - en succé!

 • Sollentunas damer klara för Grand Prix

  Daniel Glimvert

  Kolbäck- Sollentuna 0-3 (22-25, 15-25, 16-25) 

  Sollentuna åkte på tisdagkvällen till Hallstahammar för att möta Kolbäck i damernas elitserie. Matchen började jämnt men Sollentuna tog över mer och mer, mycket tack vara spikern Adela Ghizila.

 • Säsongsplanering 2006-2007, F95-96

  SVK Admin


  Ny uppdaterad säsongsplanering 2006-2007

 • Anmäl Stockholm Volley Cup och Allsolskan.

  SVK Admin


  Den 18-19/11, med spel både i Stockholm Volley Cup och Allsolskan.

 • Seger även för herrarna!

  Sebastian Thylander

  Sollentuna - Team Valla  3 - 1  (21-25, 25-19, 25-22, 31-29)

  Det blev en trevlig söndag i Sollentuna sim- och sporthall när herrarna, efter damernas härliga seger mot Örebro, besegrade Team Valla med 3-1.

 • DAMERNA SERVADE HEM SERIEFINALEN

  Webmaster

  Sollentuna var det hetare laget när den tidiga seriefinalen spelades i Sollentuna Sim- och sporthall. Båda lagen var obesegrade inför denna match och det var mycket prestige i mötet lagen emellan.

 • Martin ångar på – dags att möta Team Valla

  Kathryn Kaas

  Efter att återigen förlorat en jämn match på bortaplan ska Team Valla med Timothy Cooper och landslagsspelaren Klas Gustavsson tas an i Sollentuna sportpalats. Matchen i sig är oerhört betydelsefull och bara måste vinnas.