60 ÅR
1960-2020

börja spelaför publiken

AKTUELLT

Beachläger 2020 - Ingen sommar utan läger!

admin

WOHOO, det blir läger även i sommar för Sollentuna volley Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 26 (måndag 22 juni till och med fredag 26 juni ) för dig som spelar 4-manna, 6-manna, beachvolley eller är intresserad av att prova på volleyboll. På grund av de rådande ...

 • Damerna möter Norrlandsstolthet

  Webmaster

  Damerna spelar imorgon lördag mot Norsjö och det gäller att vinna för att vara förstaseedade när GP-sträcket dras.

 • LUGI vs Sollentuna

  Rune

  Tidigt på lördag morgon kommer Sollentunas herrar att bege sig iväg på en lång resa med buss till Lund. LUGI ligger sist i tabellen och har ännu inte vunnit någon match.

 • Julvolley 19/12 från 18.00, gärna utklädda F95-96

  SVK Admin

  Ingen ordinarie träning 19/12 o 21/12,

  första träning efter jul 9/1


 • Bortamatch….

  Rune

  ...brukar betyda förlust för Sollentunas herrlag. Den trenden måste vändas när laget nu på söndag ger sig i väg till sässongens stora överaskning. Vingåker har kvalificerat sig för GP-sluspelet och ligger för närvarande fyra i tabellen.

 • Handla julklapparna på nätet

  SVK Admin


  Sponsra SVK samtidigt!!!

 • Två viktiga poäng försvann mot Hylte

  Johannes Bångman

  Sollentuna lyckades inte på söndagskvällen ta hem de två mycket välbehövda poängen mot ett blekt Hylte trots ledning 17-10 och tre matchbollar i det fjärde setet. Detta ska klassas som ett stort nederlag trots bortalagets status som regerande mästare. Siffrorna skrevs slutligen till 2-3 (25-18, 20-25, 25-22, 26-28, 15-17).

 • Sollentuna förlorade sin första match för säsongen

  Damlaget

  Sollentuna - Engelholm 2-3 (25-14, 25-16, 24-26, 21-25, 6-15)

  Sollentuna lyckades inte få stopp på Engelholms alla utländskor och polskan Ewa Kalinowska fick dominera från sin vänsterkant. Matchen präglades annars ganska mycket av misstag i början från Engelholm och i slutet av Sollentuna som fick se sig besegrade med 3-2 för första gången i år.

 • Resultat Allsollskan omg 2 2006-11-19

  christer

  Resultat och slutställning från 2:a omgången av Allsollskan.

 • Sollentuna gästas av massa mästare

  Carl Jonsson, SVBF

  Så här skriver Carl Jonsson på SVBFs hemsida om helgens matcher som kommer.

 • Poängkungen Martin berättar mer

  Kathryn Kaas

  Martin Yngerskog har haft en lyckosam inledning av säsongen med höga snittsiffror per match. Han leder poängligan stort och har tagit ruskigt många anfallspoäng. Läs mer om den nya Sollentunaprofilen!

 • Svenska mästare även i herrmatchen

  Dan Ström

  Hylte, regerande svenska mästare och serieledare med endast en förlust på åtta matcher, kommer till Sollentuna på söndag. Hylte förfogar över ett gäng långa män med bl.a. förra säsongens poängligavinnare Urban Andersson samt 2:an i årets poängliga och överlägsna ledaren i serveligan Andrew Sinclair.

 • Sollentuna hoppas slå svenska mästarna på söndag

  Kathryn Kaas

  Engelholm kommer till Sollentuna med hela fem utländska spelare där nyanlända VM-spelaren Karen Cope från Costa Rica är den största stjärnan. För Engelholm är matchen avgörande för en plats i Grand Prix. Obesegrade Sollentuna har sin plats klappad och klar.