Est. 1960

bli medlemFör publiken

AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

 • Brasilien gör entre i elitserien!

  SVK Admin

  På söndag när Sollentuna  möter Örkeljunga på bortaplan, gör Sollentunas brasse, Carlos Araujo, debut. Carlos landade i Sverige för en dryg vecka sedan och är nu klar för spel i Elitserien. Han har kommit in i laget bra och kommer att tillföra sollentuna ytterligare tyngd i anfallet och stabilitet i servemottagnimngen. Carlos lär bli en sevärdhet i Elitserien då han, som de flesta brassar, är en artist.

 • Damerna spelar gruppspel i klubb-NM (NEVZA Club Championships)

  SVK Admin

  I helgen spelar Sollentuna kval Klubb-NM mot Engelholm (SWE) och Koll (NOR) i Oslo. Det gäller att prestera på topp för det är bara ettan som går vidare till slutspelet i Finland. Och det blir en tuff uppgift för Sollentuna då två viktiga spelare saknas, Sofie Johansson och Sara Mild, men istället gör Pia Ahlengärd tillfällig comeback.

 • P91-92 vinner Trekungaslaget i Kungälv

  christer

   P91-92 fortsätter höstsäsongens obrunta svit med seger i Trekungaslaget i Kungälv. Finalen utvecklade sig till en rysare där boysen tillslut drog det längsta strået med minsta möjliga marginal. 

 • Sollentuna möter vingåker på hemmaplan

  SVK Admin

  På söndag kl 17.00 kommer Vingåker på besök till Sollentuna sim- och sporthall för en hård drabbning. Sollentuna är nog revanchsugna efter den snöpliga förlusten i första hemmamatchen förra året. Detta är en viktig match och båda lagen behöver 3 poäng i jakten på en Grand Prix-plats.

 • Sollentuna står inför en spännande dubbelhelg

  SVK Admin

  Sollentuna möter först på lördagen (kl 16.00) sveriges framtid i RIG Falköping borta och på söndag toppkonkurenten Örebro hemma. Det kommer att bli en spännande helg och kanske får publiken se Sollentunas senaste nyförvärv Amerikanskan Katie Steffens som anländer  till Sverige på fredagen.

 • Sollentuna gick vidare med båda lagen Svenska Cupen!

  SVK Admin

  Sollentuna åkte upp till Sundsvall med en desarmerad trupp för att spela semifinal i Svenska Cupen, endast 8 spelare kunde åka med. Liberon Laura Härkönen och centern Sofie Johansson kunde inte deltaga i helgen och Kristin Samuelsson har fått lämna truppen då hon inte kunde kombinera sina studier med spel i Elitserien, samtidigt saknas fortfarande långtidsskadade Linda Johansson och Amerikanskan Katie Steffens, som inte har anlänt till Sverige ännu. Men tack vare att det saknades så många spelare fick B-lagstjejen Emma Holm en chans att visa vad hon gick för i A-lagssamanhang. Sollentuna gick vidare till final utan setförlust och visar att man är ett topplag även om det saknas en del spelare.

 • 1:a och 2:a i premiären av U19 Stockholm Volley

  christer

   Sollentunas U19 lag kom 1:a och 2:a i premiäromgången av Stockholm Volley Cup. 

 • Premiären avklarad för herrarna!

  Sebastian Thylander

  Sollentunas herrar besegrar Lugi på hemmaplan i elitseriepremieren med 3-1 (21-25, 25-20, 25-21, 25-19). Läs matchreferatet här.

 • Seger med mersmak!

  Johan Svensson

  Sollentuna besegrar Elverket med 3-0 (25-18, 25-23, 25-20) i hemmapremieren. Läs Johan Svenssons matchreferat här.

 • SVK C herrarna tar sin 2:a raka seger

  christer

   SVK C herrarna tog sin 2:a raka seger i division 3 hemma i söndags samtidigt som elitherrarna värmde upp inför elitseriepremieren. 

 • F94 visar tänderna

  christer

   Flickor 94 spelade premieromgången av Stockholm Volley Cup lördagen 13/10 på hemmaplan i Sollentuna sim- och sporthall. Tjejerna är äldst i FU15-klassen och visar vad man kan via att ta sig till final och sluta 2:a.

 • Äntligen dags för hemmapremiär och dessutom ett hett derby!

  SVK Admin


  På söndag klockan 17.00 smäller det, hösten hetaste derby mellan två av favoriterna till SM-guldet, Sollentuna och Elverket Vallentuna. Derbyt är odiskutabelt seriens hetaste match så här långt och det kommer att bjudas på många långa och spektakulära bollar och dueller.

 •