60 ÅR
1960-2020

börja spelaför publiken

AKTUELLT

Beachläger 2020 - Ingen sommar utan läger!

admin

WOHOO, det blir läger även i sommar för Sollentuna volley Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 26 (måndag 22 juni till och med fredag 26 juni ) för dig som spelar 4-manna, 6-manna, beachvolley eller är intresserad av att prova på volleyboll. På grund av de rådande ...

 • Sollentuna tog silver i Grand Prix

  Kathryn Kaas

  Sollentuna lyckades inte försvara guldet från fjolårets Grand Prix. I finalen förlorade Sollentuna mot ett starkt Örebro med 3-0 (21-25, 22-25, 21-25).

   

 • Sollentuna inledde Grand Prix med klar seger mot Katrineholm

  Kathryn Kaas

  Sollentuna vann semifinalen mot Katrineholm med klara 3-0, (25-19, 25-15, 25-14). Tränare Daniel Glimvert spelade runt på alla spelare och var nöjd med lagets spel.

  Sollentuna startade med följande spelare: Lina Sundström (passare), Sara Mild (komplement), Danielle Van Huizen och Elin Warner (centrar), Adela Ghizila och Andrea Jacobsson (spikers) samt Lena Andersson (libero).

  Lena spelar bagger (Foto: Magnus Nordlander)

 • Dags för Distriktsdomarkurs

  SVK Admin

  13-14 och 17-18 januari är det distriktsdomarkurs för en del av ungdomslagen

 • Försvarar Sollentuna fjolårets Grand Prix-guld?

  Kathryn Kaas, sportchef

  Sollentuna åker till Katrineholm och spelar Grand Prix 5-6 januari för att försöka försvara sitt guld från 2006.

 • Bilder från Julvolley

  Ungdomssektorn

  Tisdagen 19/12 hölls den traditionella säsongsavslutningen i ungdomssektionen, dvs Julvolley med maskerad. Temat var jul i år också. Här hittar du några bilder från kvällen.


 • SVK vann mot Katrineholm

  SVK Admin

  Sollentunas damer avslutade höstsäsongen med vinst över Katrineholm med 3-1. I och med detta ligger Sollentuna etta i serien, med endast fem tappade set på nio matcher.

 • Elitlagen bjöd på julkänsla (och sig själva)!

  Kathryn Kaas

  Sista hemmamatcherna före jul spelades i går i Sollentuna Sim- och sporthall. Båda elitlagen gjorde en annorlunda entré med tomteluva på till tonerna av en julsång. Ett grepp som uppskattades av de allra flesta. På bilden ser vi damlaget på line-up strax före nationalsången.

  Elitlagen önskar er alla en riktigt God Jul och vi ses på julvolleyn imorgon tisdag!


  Foto: Isabelle Mitrica

 • Ny 3-2 förlust för Sollentunas herrar

  Johannes Bångman

  Tyvärr lyckades inte Sollentuna avsluta hösten med en vinst och fann sig återigen på den förlorande sidan av en jämn femsetsmatch. Sifforna blev till slut 2-3 (21-25, 25-23, 24-26, 25-20, 13-15).

   

 • Viktig hemmamatch för herrlaget

  rune

  På söndag 17:00 tar Sollentunas herrlag emot Habo. Sollentuna har varit starka på hemmaplan och Habo har varit starka på alla planer under hösten så ni som kommer och tittar kan se fram emot en välspelad och jämn match. Varmt välkomna till årets sista hemmamatch.

 • Programenlig seger mot LUGI borta

  Johannes Bångman

  Sollentunas herrlag tog en väntad och tacksamt nog för alla spelare bekväm seger i Lund. Sollentuna har vunnit matcher förut och kommer att vinna allt fler eftersom, men få av dessa har eller kommer att bli enkla.

 • Julvolley

  SVK Admin

  Tisdagen den 19/12 kl 18.00 går den klassiska Julvolleyn av stapeln. Vi spelar tillsammans och äter pepparkakor och dricker julmust. Som vanligt klär de som önskar ut sig i något jultema. Priser till bästa utklädnad kommer att delas ut.

  Välkommen!

 • Etta igen efter 3-0 mot Norsjö

  Andréa och Lena :)

  Det blev en enkel seger för Sollentuna mot gästande Norsjö. Efter 48 minuters spel skrevs setsiffrorna till 25-15, 25-7, 25-13. I och med denna 3-0 seger toppar nu sollentunas damer serien. Detta gör att sollentuna blir förstaseedade i GP och möter  Katrineholm i semifinal.