Est. 1960

börja spelaför publiken

 • Handla julklapparna på nätet

  SVK Admin


  Sponsra SVK samtidigt!!!

 • Två viktiga poäng försvann mot Hylte

  Johannes Bångman

  Sollentuna lyckades inte på söndagskvällen ta hem de två mycket välbehövda poängen mot ett blekt Hylte trots ledning 17-10 och tre matchbollar i det fjärde setet. Detta ska klassas som ett stort nederlag trots bortalagets status som regerande mästare. Siffrorna skrevs slutligen till 2-3 (25-18, 20-25, 25-22, 26-28, 15-17).

 • Sollentuna förlorade sin första match för säsongen

  Damlaget

  Sollentuna - Engelholm 2-3 (25-14, 25-16, 24-26, 21-25, 6-15)

  Sollentuna lyckades inte få stopp på Engelholms alla utländskor och polskan Ewa Kalinowska fick dominera från sin vänsterkant. Matchen präglades annars ganska mycket av misstag i början från Engelholm och i slutet av Sollentuna som fick se sig besegrade med 3-2 för första gången i år.

 • Resultat Allsollskan omg 2 2006-11-19

  christer

  Resultat och slutställning från 2:a omgången av Allsollskan.

 • Sollentuna gästas av massa mästare

  Carl Jonsson, SVBF

  Så här skriver Carl Jonsson på SVBFs hemsida om helgens matcher som kommer.

 • Poängkungen Martin berättar mer

  Kathryn Kaas

  Martin Yngerskog har haft en lyckosam inledning av säsongen med höga snittsiffror per match. Han leder poängligan stort och har tagit ruskigt många anfallspoäng. Läs mer om den nya Sollentunaprofilen!

 • Svenska mästare även i herrmatchen

  Dan Ström

  Hylte, regerande svenska mästare och serieledare med endast en förlust på åtta matcher, kommer till Sollentuna på söndag. Hylte förfogar över ett gäng långa män med bl.a. förra säsongens poängligavinnare Urban Andersson samt 2:an i årets poängliga och överlägsna ledaren i serveligan Andrew Sinclair.

 • Sollentuna hoppas slå svenska mästarna på söndag

  Kathryn Kaas

  Engelholm kommer till Sollentuna med hela fem utländska spelare där nyanlända VM-spelaren Karen Cope från Costa Rica är den största stjärnan. För Engelholm är matchen avgörande för en plats i Grand Prix. Obesegrade Sollentuna har sin plats klappad och klar.

 • Två mästarlag kommer till Sollentuna på Söndag

  Webmaster

  Både de regerande mästarinnorna, Engelholm, och de regerande mästarna, Hylte, kommer till Sollentuna Sim- och Sporthall på söndag. Båda dessa lagen har i år siktet inställt på att försvara sitt guld i år och båda lagen ser starka ut. Det kommer att bli en häftig söndag med massa bra volleyboll på den högsta nivån man kan se i Sverige. Det kommer också bli lite uppvisningar, bland annat kommer ungdomsspelare visa upp den ny spelformen Kidsvolley direkt efter dammatchen.

 • SVK Herr vs Hylte

  Dan Ström

  Sollentunas stolta herrlag tar på söndag emot regerande svenska mästarna och serieledarna Hylte 

 • Första klubb-NM sedan 1997 – Sollentuna deltar

  Kathryn Kaas

  Sollentuna, Koll från Norge, Fortuna Odense från Danmark och Elverket gör i helgen upp om en historisk titel i NEVZA Club Championships. NEVZA står för North European Volleyball Zonal Association och det är första gången sedan 1997 turneringen genomförs. Spelplatsen är Vallentuna, Sverige!

 • P97-99 på sin första tävling

  Åsa Blomgren

  Kidsvolleyturnering i Södertälje - en succé!